![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Eu nu pot intelege smerenia altfel decat "respect venind din iubire pentru celalalt sau pentru ceea ce intelegem a fi Dumnezeu". Imi scapa ceva? Mi se pare ca "respect" este cel mai apropiat cuvant de adevaratul inteles al smereniei. Termenul "smerenie" imi provoaca prea mare confuzie mie si cu siguranta multora, deoarece multi inteleg prin termenul smerenie "capul plecat sabia nu-l taie", injosire, slabiciune, desconsiderare de sine - ceea ce e o mare prostie. Prin "a fi smerit", eu inteleg a fi cuviincios, a respecta, a nu te supraestima, a iubi calitatile bune ale celorlalti si ale realitatii pe care Dumnezeu ne-o dezvaluie in momentul de Acum. E gresit? Incomplet?
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Conditii de intrare in manastire | silva | Calugarul | 12 | 06.03.2014 20:21:04 |
| smerenia | nairda | Pocainta | 73 | 30.05.2013 20:45:25 |
| Au fost desemnati cei trei candidati la Tronul patriarhal al BO Ruse | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 27.01.2009 07:37:34 |
| Regele Mihai pe tronul sau! | vsovi | Despre Biserica Ortodoxa in general | 51 | 16.10.2008 17:04:22 |
| Smerenia | alexina | Generalitati | 21 | 20.08.2008 05:43:59 |
|
|