![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu era cazul sa ingenunchez eu, am fost doar sa observ, dar nu am vazut nici un catolic sa o faca, poate a fost un caz izolat, nu stiu, zic ce am vazut. Biserica este grandioasa, are locuri si la etaj, era lume si acolo Nu contest, dar ma repet, zic ce am vazut.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Sa ne intrebam, oridecate ori ne aflam in biserica, adunati la sfintele slujbe:
Cum am sta daca L-am vedea in fata noastra pe Hristos ?! Si sa ne raspundem, pana ce vom ajunge sa simtim: Hristos e in fata noastra, doar ca noi nu mai avem ochi vazatori si inimi simtitoare !
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
[quote=cristiboss56;326058]Hristos e peste tot , si-n casele noastre cu icoane si candela aprinsa ! Hristos e peste tot...
si atunci de ce mai este necesar sa mergem la biserica_
|
||||
|
||||
|
[quote=trecator9;326087]Recitește integral ce am spus, nu scoate din context , și vezi ( înțelege ) ce am vrut să spun .
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| Cu credinta la raspantie - cata nevoie avem de biserica si preot? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 95 | 05.09.2012 22:13:29 |
| S.O.S ptr cei care au credite la banci , noua ordonanta | annajanette | Generalitati | 7 | 01.07.2010 05:41:02 |
| Cum fac bani marile banci internationale pe spinarea prostimii (World Stupid People) | razvan_m | Generalitati | 36 | 13.07.2009 23:41:16 |
|
|