![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pedeapsa este ca "mancam" si nu ne saturam, caci ni se face iarasi foame, ca "bem" si nu se astamparam setea, decat pe moment. "A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam poruncă și a zis: "Din toți pomii din rai poți să mănânci, iar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit!" (Facere 2, 16-17) Adam putea sa manance din toate roadele pamantului, afara de unul singur. Mancarea este fireasca, nepacatoasa in sine. Indreptarea ei spre pofta si lipsa de masura aduce pacatul. Foamea si setea sunt firesti. Existau si inainte de pacat si vor exista si dupa, intr'o forma duhovniceasca. "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăși; dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viață veșnică." (Ioan 4, 13-14)
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 19.01.2011 at 12:06:38. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Logodna si casatoria in viziunea bisericii ortodoxe | coste vlad | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 22.08.2011 22:19:47 |
Familia si planificarea familiala | Silviu Damse | Intrebari utilizatori | 1 | 27.09.2010 10:55:16 |
Ortodoxia "satanica" in viziunea neo-protestantilor | danyel | Secte si culte | 34 | 29.03.2009 20:08:36 |
o problema familiala | viviana | Generalitati | 23 | 30.12.2007 17:17:48 |
Planificarea familiala | Mihai-g | Generalitati | 109 | 08.06.2007 02:08:50 |
|