![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E vorba de legile lui Dumnezeu aici. Ele trebuie stiute si respectate si atunci nu mai pot veni altii sa inventeze legi noi. Nu stiu la care biserica te referi. Biserica institutie/ierarhie are anumite legi ale ei (am inteles ca se cheama "traditie bisericeasca" sau asa ceva) si nu se refera neparat la dogme, sau scripturi, ci la mod de organizare, functionare, personal, alcatuire a slujbelor, invatamant teologic, etc.) Nu stiu daca exista adunate undeva precum legile din justitie, ca sa poata fie consultate de tot omul. Tare as vrea sa le vad si eu.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? | rightful8912 | Din Vechiul Testament | 52 | 22.11.2010 08:20:23 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 13:13:18 |
|