Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2011, 16:39:55
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
...

1. dar la ce bun, daca aproape toti raman apoi in strainatate si nu se mai intorc in Romania...

2. Ba mai mult, pleaca si cei, care si-au facut studiile pe banii statului roman, fara a astepta macar sa-si achite datoria fata de tara care i-a facut oameni.

3. andreicozia, nu stiam ca tu ai stat in cocina; eu nu.
1. Nu este absolut deloc vina lor ca Romania condusa de golani care fura toti banii primiti de la EU pentru a deschide farmacii neamurilor lor, nu mai este atragatoare pentru acesti studenti si oameni inteligenti.
Inteligenta nu mai este dorita in Romania. Uite-te la % de voturi cistigate in alegeri de catre cei din liga lui Andrei Plesu si alte creiere mari...sunt de ordinul 0, 5%
Gindesti in termeni superficiali pentru efect.

2. Banii statului nu mai sunt ai statului ci ai UE, asa cum statul tau iubit nu mai produce decit DATORII...din acelasi motiv similar celui de mai sus. Ca urmare nu are nimeni nici o datorie fata de stat. Fii sigura ca toti am platit cu virf si indesat si numai cineva care vine in Romania numai pentru floricelele frumos mirositosre de pe pervazele minastirilor poate sa traga aceste concluzii.

3. Cocina nu o mai percepi cind te obisnuiesti cu ea. Eu o vad si incerc din rasputeri sa o evit, dar se agata de mine ca riia. Nu prea ai cum sa scapi.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ECUMENISMUL SI MASONII ivasile Stiri, actualitati, anunturi 27 15.04.2014 21:45:16
Dusmanie si dusmani cristiboss56 Generalitati 131 24.10.2012 15:06:15
Masonii andipanda Generalitati 11 19.05.2011 15:31:01
Iubire de dusmani... pana unde? crestinOrtodoxa Intrebari utilizatori 8 06.01.2011 21:52:55
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12