Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2010, 01:32:43
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mi se pare o comparatie ciudata ca "nu stiu ce batran a batut un ucenic" cu o palma data de Sfantul Nicolae.
E bine cand zici de asa ceva sa pui si sursa cu link de unde ai luat asemenea invatatura mai frate.Eu pana nu vad nu cred.

Aci era vorba tocmai ca Sfantul Nicolae nu a dat o palma din manie lui Arie ci ca sa il atentioneze si era vorba ca Sfantul Nicolae a dat o palma,adica nu spre a il vatama pe Arie ,nu l-a luat la bataie pe Arie,nu l-a batut cu batul.
in everghetinos e omule..Este sigur, nu te mint eu, stai linistit, iti promit ca o sa-l rasfoiesc si daca gasesc.. AAAAA! mi-am amintit! era la subiectul acediei, al lenevirii si la ce "medicamente" vindeca aceasta boala.. Dar, daca imi amintesc bine eu tu esti alt de sine ganditor"ortodox" dupa avatar:) .. Mai, staulul ortodox nu e mai degeaba pus, stati in el, faceti ascultare, iar cu timpul o sa intelegeti toate.. strofocati-va sa stati inauntru si sa ascultati de ce invata Sfintii parinti, nu mai sariti dincolo de gard la chemarea lupului.. Chiar nu puteti sa intelegeti ca exact ce-i face lupul unei oite asta va face diavolul voua cand incepeti voi si ganditi dupa capul vostru? Eu nu credeam si nu-mi imaginam ca este atata erezie printre ortodocsi! sau a tunat si v-ati adunat toti aici? Cine mi-a facaut rost de voi fratilor?:) Iertati-ma dar eu am toleranta maxima fata de curvari, betivi, violatori, criminali, talhari, zoofili, incesti, cu usurinta-i imbratisez pe acestia si inima mea se umple de mila cand ii cunosc.. dar cand vad un eretic... Patima asta este a celui care huleste, undeva el a semnat cu iavolul cu buna stiinta, ca nu se ajunge eretic pe aceiasi cale pe care se ajunge patimas! De asta si in pateric avem exemplul acelui Avva, nu retin dragul meu numele, care acuzat fiind ca e curvar, ucigas ,hot, etcetera la toate zicea, asa este! asa sunt! si se ocara singur! iar cand i s-a spus ca e eretic a sarit ca ars! Eu nu sunt eretic! Si cand l-au intrebat fratii de ce la toate a tacut si a incuviintat numai la erezie nu a raspuns asa : Pentru ca de la toate omul are iertare, dar erezia este lepadare de Hristos!
Auzi ce invata patericul frate Mihail! Sa ne pazim sufletele de asa o boala, ca e egala cu pieirea vesnica.. Cum incepe Psaltirea? "Fericit barbatul care nu a umblat in calea pacatosilor.. si pe SCAUNUL HULITORILOR N-A SEZUT!" E psalmul 1.. pe asta o stiu! hehe!:)Ce frumoasa e Psaltirea.. ma duc la ea!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
minunile Sfantului Nicolae steliana-steli Generalitati 12 03.08.2014 19:17:37
Minunile Sfantului Nicolae silvy66 Intamplari adevarate 29 11.04.2012 19:43:01
Acatistul Sfantului Nicolae riquez Intrebari utilizatori 0 30.11.2011 23:11:26
Cum au fost furate Moastele Sfantului Dimitrie cel radu_bogdan Moaste 3 24.10.2010 23:01:50
Ce mai face IPS Nicolae?Pocainta la greu dupa ce a fost iertat de Sfantul Sinod! mihailt Biserica Ortodoxa Romana 0 02.01.2009 02:24:54