![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deasemenea,in alte tari se construiesc de mult timp orase subterane extem de complexe,se pare ca unul exista si la noi in Bucegi. Ce va veni,nu se stie foarte sigur,cel putin nu de catre omul de rand,dar Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate,se pare ca sunt unii care se considera "alesii" planetei si ne pregatesc niste "bucurii".
Si va trebui sa stim sa supravietuim din toate punctele de vedere:fizic,sa ne pastram mintile intregi si sa nu ne pierdem nadejdea in Dumnezeu. Stiu ca putini cred in aceasta teorie a conspiratiei,insa in ultimul timp am auzit zvonurile astea din prea multe surse,foarte variate,oameni cu care am interactionat si sunt destul de rationali,credeti-ma,ca sa nu ma gandesc ca un sambure mic de adevar tot ar putea sa existe in istoria asta. Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui si sa dea forta celor care se lupta pentru Lumina si Adevar sa invinga!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 25.10.2010 at 18:21:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu sa reproduc exact textul, dar ceva in genul acesta: "nu te ingriji de ziua de maine, zice Dumnezeu...", trebuie sa ne ingrijim de sufletul nostru. Azi. |
|
|||
|
|||
![]()
O sa se supere multi pe mine?
Daca da, imi cer iertare inca inainte de a le da prilejul. Dar nu rezist sa vad limba romana stalcita. Prea multe greseli gramaticale pe acest forum. Spre intristarea mea profunda remarc multime de tineri care scriu gresit romaneste. A cui o fi neglijenta? A dascalilor? Dragii mei, iubiti-va si respectati-va neamul, portul si limba. Imi cer iertare inca o data, sper sa intelegeti corect mesajul meu, nu ca pe un repros didactic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca la noi vor disparea si diacriticele in curand. Ma uitam la colegii din Turcia, Belgia, Slovacia samd - pai ei scriu si pe MSN sau Yahoo Messenger cu diacritice! Pe cand noua ne este lene sa folosim cele cinci caractere speciale romanesti. Recunosc, nu mi-ar fi usor sa ma invat a scrie cu diacritice. Sunt totusi cativa pe forum care le folosesc constant si ii felicit cu ocazia asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Treaba o vad usor diferita. Adica: 1. In cazul unei boli grave, esti deja intr-o situatie nasoala si este clar trebuie sa iei atitudine. Normal din cele expuse de tine varianta a doua este pe sufletul meu. Eu cred ca doctorul trateaza dar Dumnezeu vindeca. Trebuie sa te ingrijesti de sanatatea ta dar scopul sa fie viata vesnica. Iti prelungesti viata aici doar ca sa nu pleci nepregatit. 2. In cazul unei presupuse calamitati, eu o vad ca si lupta cu umbra ta. Ne pregatim pentru ceva care (e clar ca o sa vina) nu stim cand va veni si mai ales nu stim in ce forma. Din scrierile cu referire la apocalipsa imi aduc aminte si de o prezentare de genul: apa nu va mai fi potabila, pestii vor muri, iarba se va usca, etc etc. Mancare va fi numai la cei ce vor conduce lumea si se va imparti celor ce se supun. Asadar, ce vei face cu cutitul de vanatoare? Ca si in cazul bolii e bine sa previi. Iar noi crestinii ne gandim la ideea: "Cautati imparatia cerurilor si toate celelalte se vor adauga voua". Citat:
Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu spun sa nu mai facem nimic, sa nu mai muncim. Nu e rau sa sti cum sa traiesti fara supermarket, dar e si mai bine daca reusesti sa traiesti numai cu Sfanta Impartasania cum traiau unii Sfinti. Spun doar ca nadejdea sa fie totusi la Dumnezeu. Citat:
Toate cele buna va doresc!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deocamdata sunt la capitolul 1, ma interesez de conditiile de supravietuire, invat, cumpar miere de albine si altele. Urmeaza sa-mi iau biciclete, echipamente pentru munte, cutit de vanatoare samd. Incerc sa ma impartasesc cat de des pot, pentru ca postul urmator este intotdeauna prea departe si nu exista nici o garantie ca atunci lumea va fi la fel de "normala" ca astazi. Stiti vorba aia, ca Dumnezeu iti da, dar in traista nu-ti pune. Iar fiecare doarme asa cum isi asterne.
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu doar atat:
"Nu va ingrijiti de ce veti manca, ori de ce veti bea si nici ce veti face si ce veti spune. Duhul Sfant va va povatui pe voi cand vor veni acele vremuri!" Faptul ca tu iti procuri anumite lucruri, (si o mai si spui...) nu constituie nici o garantie ca tu vei fi cel care te vei bucura de toate astea. Cred ca am deschis acest subiect odata (la "2012... si daca totusi" parca se numea topicul) cand imi puneam problema supravietuirii cand disperarea ii va scoate pe toti din case - rai si buni - si ar fi un fel de "care pe care". Tu ai omori pe cel care vine si-ti cere? Daca da, cum ramane cu Sf Impartasanie? Daca nu, te va omori el pe tine!... Unde vei reusi sa-ti ascunzi proviziile pentru a nu da de banuit ca ai (la tine e cam tarziu, desi tare ma tem ca cineva te-ar chinui degeaba!...) Daca Dumnezeu vrea sa supravietuiesc, imi va trimite pasarile cerului cu cele necesare. Dar nu ma intereseaza supravietuirea cu orice pret. Ca sa ma tem de moarte ar insemna sa neg tot ce stiu despre jertfa Mantuitorului. Eu cred ca toate sunt oranduite. Cineva spunea ca pentru unii, Apocalipsa a venit deja de o vreme, dar la fiecare va ajunge sa fie resimtita cand ne va veni randul. "Potopul" in sine a si inceput. Venirea Mantuitorului va fi catre partea finala, iar daca ar intarzia fie si cu o clipa, n-ar mai supravietui nimeni. Bine-ar fi sa-L intampinam cu candelele aprinse si nu cu borcanul de miere!... Iertare! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oamenii au atatea fete incat nu iti poti da seama care e cea adevarata | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 6 | 30.07.2012 14:10:19 |
11 dintr-o lovitura | lore86 | Generalitati | 25 | 14.06.2012 00:46:14 |
De ce Eva a fost facuta dintr-o coasta? | nicolescu vio | Intrebari utilizatori | 8 | 03.11.2011 13:17:22 |
Gânduri dintr-o parcare | fantana | Generalitati | 3 | 08.05.2009 15:33:35 |
Pana la ce data? | Qquasar | Nunta | 3 | 01.11.2008 15:03:02 |
|