![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Porunca Domnului de a nu răspunde cu rău la rău nu se aplică orbește, ci numai atunci când prin împlinirea ei ajuți la zidirea sufletească. Scopul e sufletesc.
Ori prin ascunderea faptelor acestor hoți tu nu-i ajuți cu nimic, așa că grăbește-te și informează factorii școlari și chiar poliția. Infractorii trebuie puși la punct. Deja ai perdut timp prețios, trebuia să faci asta de cum ai constatat, așa cum îți spune și ție conștiința de fapt. Chiar dacă ar fi furat de la tine și nu din avutul statului, tot ar fi trebuit să-i dai în vileag. Numai eliminând dintre noi pe cei puși pe rele vom progresa social și chiar duhovnicește. E trist să văd că ți s-au dat și sfaturi irealiste, pe care respectivii nu știu dacă le-ar urma dacă ar fi în situația ta (iar dacă da, cu atât mai rău).
|
|||
|
|||
![]()
Nu stim exact detaliile
Le poate da stricate sau pierdute,ca sunt ale institutiei. Daca totusi va trebui sa le plateasca profesorul,intradevar,e revoltator. Dar e si riscant pentru baiat ca sa 'dea in gat" ,gasca baietilor tari Pentru cateva milioane,poate il baga in spital. Sa vedem cum mai evolueaza si mai vorbim cu el.Chiar mi-ar place sa il ajutam cumva.Poate ne da ID-ul profului daca il stie... |
![]() |
Tags |
intrebare ajutor |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 20:55:23 |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |