Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 15:20:54
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Prietene, de ce esti rau?

Exista o scuza, insa: pe acest forum nu sunt postate regulile de utilizare a lui (ori poate eu nu le gasesc). Totusi, cred ca este de la sine inteles ca, fiind un spatiu ortodox, nu poate fi acceptat prozelitismul sectar sau atacul repetat si rautacios la adresa Bisericii, acestea pe langa altele. Si eu mi-am pus intrebarea de ce administratorul a ales sa-l baneze pe Iacob (parafrazandu-l zic: singurul penticostal de pe acest forum pe care-l cunosteam si eu in realitate!). Raspunsul a fost ca adminul stie el ce face, este dreptul lui nu? Si ca sa ma dumiresc mai bine, am revazut unele din postarile fratiei sale si am inteles ca incet, incet, dadea sfaturi si sfaturi, nu la modul general ci in concret-penticostal. Daca a fost rau sau mai putin rau, Adminul a considerat (cred) ca este oarecum prozelitism si gata!

Acum sa trec si eu in concret, fara supozitii: imi permit sa-l rog pe Administrator sa analizeze necesitatea ca regulile de folosire a acestui spatiu virtual sa fie cat mai vizibile si il mai rog sa ne ajute sa intelegem ce-a facut penticostalulmantuibil de a fost exilat !

Iarta-ma de indrazneala frate Admin!
A fost banat din cauza userului iubirea, din cauza ca domnisoara a facut niste afirmatii urate la adresa np pe sectiunea culte si secte iar pentim a facut-o nerusinata. Si ea s-a ofensat si l-a spus adminului care l-a banat.
In ceea ce priveste sfaturile lui erau data pe sectiunea de culte si secte, nu pe sectiuni ce tin strict de BO(Tainele BO etc). De vreme ce e o sectiune speciala pentru culte mi se pare normal ca omul sa isi spuna parerile lui.
Vechi 23.09.2010, 15:34:59
fadmin's Avatar
fadmin fadmin is offline
Administrator

Data înregistrării: 11.07.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Prietene, de ce esti rau?

Exista o scuza, insa: pe acest forum nu sunt postate regulile de utilizare a lui (ori poate eu nu le gasesc). Totusi, cred ca este de la sine inteles ca, fiind un spatiu ortodox, nu poate fi acceptat prozelitismul sectar sau atacul repetat si rautacios la adresa Bisericii, acestea pe langa altele. Si eu mi-am pus intrebarea de ce administratorul a ales sa-l baneze pe Iacob (parafrazandu-l zic: singurul penticostal de pe acest forum pe care-l cunosteam si eu in realitate!). Raspunsul a fost ca adminul stie el ce face, este dreptul lui nu? Si ca sa ma dumiresc mai bine, am revazut unele din postarile fratiei sale si am inteles ca incet, incet, dadea sfaturi si sfaturi, nu la modul general ci in concret-penticostal. Daca a fost rau sau mai putin rau, Adminul a considerat (cred) ca este oarecum prozelitism si gata!

Acum sa trec si eu in concret, fara supozitii: imi permit sa-l rog pe Administrator sa analizeze necesitatea ca regulile de folosire a acestui spatiu virtual sa fie cat mai vizibile si il mai rog sa ne ajute sa intelegem ce-a facut penticostalulmantuibil de a fost exilat !

Iarta-ma de indrazneala frate Admin!
Regulile sunt postate aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta.

Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
Vechi 23.09.2010, 15:35:17
bmd
Guest

Implicit Pr.Gheorghe

Este f. greu sa fi administratorul unui forum. Enorm de greu, iar Adrian nu are nici moderatori asa ca munca lui e imensa. Practic nu poate citii toate postarile si e si el doar un om care cu siguranta nu se crede atotstiutor asa ca-i nevoit sa reactioneze la reclamatile celorlalti...si uneori o face grabit de situatia expusa.
Acum acest forum eu unul si multi din care ii cunosc ii inteleg ca forum pentru crestinortodocsi! Eu unul fiind mai radical asi fi interzis din capul locului alte confesiuni, religii. Adrian n-a facut-o si e dreptul lui sa admita useri de alta confesiune. La fel cum e dreptul meu , sau a altuia cind este agasat de timpeniile spuse despre ortodoxie sa ceara sa i se stearga contul! Ori nu cred ca-i interesul administratorului sa piarda ortodocsii. Asa ca cei care pierd si sint exclusi sint ingaduitii de alte confesiuni religii.
Nu-i nedrept. Au forumurile lor unde pot discuta intre ei. Niciunul nu vine aici sa se convinga ca ortodoxia e calea ci sa convinga ca ortodoxia nu-i calea! Asa ca nu trebuie avut mare ingaduinta cu ei!
Parerea mea!
Vechi 23.09.2010, 15:40:44
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
Eu nu am citit cu atentie dialogul cu pricina , in care se spune ca penticostalulmantuibil a jignit, deci nu ma pot pronunta. Insa stiu ca dvs i-ati promis ca nu-l mai banati fara sa-i aratati unde a gresit, dar nu ati facut-o. Lucrul acesta este destul de greu de inteles pentru userul normal. Oricare dintre noi putem pati sa fim banati si sa nu stim de ce. Si ce rost ar avea o masura de corectie daca cel corectat nu ar intelege cu ce a gresit?
Si cam atat am avut de zis. Sper...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 23.09.2010, 15:42:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Regulile sunt postate aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta.

Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
Dar punctul 7 e incalcat cu brio de unii useri ortodocsi, ori nu vad sa se ia masuri impotriva lor. Adica invoca punctul 12 dar ei incalca punctul 7.
Vechi 23.09.2010, 15:43:00
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Eu nu am citit cu atentie dialogul cu pricina , in care se spune ca penticostalulmantuibil a jignit, deci nu ma pot pronunta.
Individul acesta a jignit de mult mai multe ori, nu doar într-un singur dialog. Și asta nu prin insulte ci prin obrăznicia lui nemărginită.

Apropo, nu înțeleg de ce punctul 12 nu este primul și întâiul punct căci el este cel mai important.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 23.09.2010, 15:52:38
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pana una alta acest forum este unul ortodox. Mi se pare ca acest lucru este putin mai deranjant pentru unii din membri decat regulamentul si respectarea sau incalcarea lui, atata timp cat de fiecare data cand se ia o masura de catre admin impotriva unui membru de alta confesiune, acesta face apel la contra-argumentul "si ortodocsii jignesc". Stati linistiti fratilor, au fost banati si multi ortodocsi de-a lungul timpului. Doar ca nu erau asa "celebri", vocali si invederati.
Vechi 23.09.2010, 16:07:34
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Individul acesta a jignit de mult mai multe ori, nu doar într-un singur dialog. Și asta nu prin insulte ci prin obrăznicia lui nemărginită.

Apropo, nu înțeleg de ce punctul 12 nu este primul și întâiul punct căci el este cel mai important.
De ce nu ai o problema si cu user-ii ortodocsi care jignesc?
Vechi 23.09.2010, 16:35:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
De ce nu ai o problema si cu user-ii ortodocsi care jignesc?
E problema de discriminare care e cat se poate de evidenta.Daca un user ortodox are o problema cu un non-ortodox invoca ca a fost jignit, legea nescrisa a acestui forum este ca doar non ortodocsii jignesc, restul nu. De aceea rata mare(un fel de a spune mare) a non ortodocsilor care sunt banati.
Vechi 23.09.2010, 16:42:51
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
E problema de discriminare care e cat se poate de evidenta.Daca un user ortodox are o problema cu un non-ortodox invoca ca a fost jignit, legea nescrisa a acestui forum este ca doar non ortodocsii jignesc, restul nu. De aceea rata mare(un fel de a spune mare) a non ortodocsilor care sunt banati.
Observ ca nu ai decat 11 postari si deja postezi ca si cand cineva te-a jignit. Sa inteleg ca esti un vechi user banat?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Mesaj pentru userul "moment31" sophia Generalitati 0 12.11.2009 19:06:03