Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Am spus mai devreme ca "Da, sunt de acord sa facem ceva sa oprim aceasta expansiune a islamului, sa anihilam terorismul, etc.".
Si sustin orice masura realista, in acest sens.
Dar indemnuri si expresii gen "hai sa ardem Coranul", "musulmanii sunt demonizati", nu cred ca ne ajuta, din contra.
Vad insa, ca tot la metodele evului mediu (intunecat) am ramas ...
|
Nu stiti cu cine va luptati, nu e vb de lupta in plan fizic, ci de una la nivel spiritual.
Sunt asa de mierosi, de politcosi, se imprietenesc foarte repede, sunt manierati, au un respect net superior noua, da! la mulsumani ma refeream si anume cand vin in europa sau cand discuta cu europenii, pt ca odata intorsi in tara lor, revin la vechile obiceiuri.
Odata inceputa discutia ei, principalul subiect dezbatut esti binenteles Islamul, qu'ran-ul si Mohammed. Si atata vorbesc, si vorbesc si vorbesc, de te ametesc de cap, si ti se pare islamul ceva numaipomenit de frumos, si cat respect au toti pt islam. A, daaa si cat de mult ii admiram noi cat de mult se roaga ei, ca noi nu putem sa ne rugam asa mult, si nici staruinta nu avem noi in rugaciune.
Stati sa va mai spun, cat de frumos vb ei despre femeie, si cat de mult condamna barbatii romani ca sunt alcoolisti si violenti, si pentru ei conform qu'ran-ului (totul se invarte in jurul qu'ran-ului) femeia e lumina ochilor lor, cununa lor, respectul unui barbat in societate este dat de femeia lui. Offff, si cate drepturi are femeia in islam, pe cand femeia europeana (saraca de ea) este lasata de izbesliste, tb sa lucreze ca sa se poata intretina. Femeia mulsulmana este cea mai binecuvantata are cele mai multe drepturi, este cea mai respectata si cea mai iubita.
De fapt, conform qu'ran-ului femeia n-are nici un drept, pana si copii sunt ai tatalui.
In situatia in care, o persoana ii face rau unui musulman, conform qu'ran-ului, datoria musulmanului este de preveni acea persoana, avertizand-o sa fie lasata in pace, si daca face aceste lucru de 3 ori, are dreptul a treia oara s-o omoare.
Cred ca mai degraba ar tb evitati, si sa ne vedeam de ale noastre.
Doamne ajuta.