![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau i le dai pe amindoua sau pe niciuna. |
|
|||
|
|||
![]()
Unui copil mai intai ii predai calea catre mantuire(crestinismul ortodox) si abia apoi nebunia altora !
|
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca ati adus vorba de copii ..mai sus de contabilizarea copiilor..ca fapt divers..
la arabi se pastreaza obiceiul inscrierii copiilor,doar baiat ,intr-un manuscris.. in prezent ei le pastreaza prin banci,cu titlu de valoare. Regele Iordaniei ,Hussein ,inainte sa moara a vrut sa dea pasapoatre diplomatice celor din familia regala.. S-a trezit ca ,,familia regala ,,se inindea in aproape toata tara.. pe baza manuscriselor pastrate de ei erau descendenti dintr-un trib din Arabia Saudita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prefer sa-l invat ceea ce cred eu ca-i bine sa sa-l las sa decida cind e matur daca am avut sau nu dreptate. Tu cu copiii tai fa altfel si Dumnezeu sa te ierte! |
|
|||
|
|||
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/France
Conform ultimelor date sunt intre 5 si 6 milioane de musulmani in Franta din 64 de milioane de oameni. Nu prea face 20%.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul este farimitat in toate scrierile si trebuie CULES CU GRIJA SI DRAGOSTE de peste TOT ... inclusiv Coranul. A avut Dumnezeu grija de acest aspect, sa manifeste Adevarul prin diverse perspective. ASA imi educ eu copiii. - crestine, - musulmane - hinduse - budiste - iudaice etc Rezolvarea conflictelor va veni DOAR PRIN RESPECT intre religii, prin crearea MALL-urilor religioase asa cum deja am vizitat unul.... unde: Noi tineam Liturghia intr-o capela, anglicanii erau in alta capela si cintau imnuri, iar pe coridor mai jos era un grup de budisti care meditau in liniste....Mai exista si o salita pentru Yoga insa aveau alt program...foarte frumos si inaltator sufleteste. Asa se depasesc resentimentele si salbaticia din noi data de lipsa de evolutie spirituala sau duhovniceasca. Last edited by andreicozia; 15.09.2010 at 18:20:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica ecumenism! Piei satana! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu niciodata nu ar vorbi asa si a dovedit-o CLAR prin fapte cind a interactionat cu NE-evreii. M-as bucura sa se intimple cit mai repede pentru a va trezi pe toti cei care va credeti buricul pamintului...si v-ar mai indulci fierea din voi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar informațiile și convingerile lui despre personajele Noului și Vechiului Testament erau la fel de confuze, erau bazate pe frânturi de amintiri din cei auzise de la arabii iudaizanți și creștinii din deșertul Arabiei, care la rândul lor aveau o cultură religioasă foarte rudimentară, comparativ cu a evreilor din Iudeea sau cu a creștinilor din imperiul bizantin. Psihologia rudimentară și bolnavă a lui mahomed se vede din învățăturile și ritualurile înființate de el, de pildă în legea islamică se precizează că trebuie să intri la veceu călcând cu piciorul drept întâi și să ieși călcând cu piciorul stâng, sau să te ștergi la fund cu un număr impar de pietre. Iar în rai bucuriile celor mântuiți constau în deținerea de sclavi și de zeci de femei - sclave sexual, în cadouri constând în aur, mâncăruri și alte lucruri materiale. Faptul că Moise a trăit cu o mie și ceva de ani înainte de Iisus nu putea să aibă mare importanță pentru mahomed, deoarece conceptul temporalității e de așteptat să fie afectat sau lipsă într-o minte deranjată. Tu chiar nu vrei să înțelegi că tot islamul, sau cea mai mare parte din el, e scorneala unui singur om și acela bolnav și malefic. Ai prejudecata că fiind credința unui număr așa mare de oameni ar trebui să aibă o bază solidă când de fapt e o farsă, cea mai mare farsă din istoria omenirii. Shit happens, sorry de expresie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Musulmanii sunt foarte activi pe tărâmul prozelitismului, făcut atât verbal cât mai ales prin elementele vizuale, de îmbrăcăminte, comportament, arhitectură și sunt foarte dornici ca religia lor să domine Europa și întreaga lume. Iar când vor deveni mai puternici vor folosi și forța, violența în acest sens.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|