Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Păi nu trebuie să dai citate din Ellen White, domnule. La intelectul dumitale nici pe "profetesa" adventiștilor nu cred că poți să o înțelegi corespunzător.
|
M-ați aruncat într-o mare dilemă: dacă nici scrierile unui "bolnav psihic" nu reușesc să le înțeleg, cum de înțeleg ce scrieți dumneavoastră? Nu trebuie să răspundeți, s-ar putea să fie în defavoarea dv.
Citat:
De aceea trebuie ca și între dumneata și scrierile profetesei trebuie să se interpună niște pastori mai bine pregătiți biblic decât dumneata, pastori care să vă explice și lucrările Ellenei White, pentru că anumite scrieri ale ei sunt de-a dreptul jenante pentru doctrina pe care o propovăduiește secta adventistă astăzi.
|
Domnule Ovidiu, află că în relația mea personală cu Dumnezeu nu trebuie să se "interpună" nici un factor uman, fie el pastor, Ellen White, duhovnic, naș, etc. Credeam că ai înțeles deja acest lucru.
Citat:
Totuși dacă considerați că nu trebuie să citim lucrări "fundamentale" ca "Adevărata zi de odihnă" și "Tragedia veacurilor" de Ellen White atunci de ce frații dumitale adventiști le distribuie gratuit? Considerați inutilă activitatea lor și risipa enormă de bani care se face?
|
N-am auzit de vreo lucrare a Ellenei White intitulată "Adevărata zi de odihnă", cât despre "Tragedia Veacurilor" știam că nu se distribuie gratuit. Dacă totuși cunoști vreo sursă, spune-mi-o te rog, m-ar interesa vreo 400 bucăți.
Citat:
Pentru că acele publicații sectare apar intr-un format tehnic deosebit, și se irosește multă maculatură.
|
Că se folosește multă maculatură pentru producerea hârtiei e un lucru bun, salvăm pădurile patriei!