Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2010, 23:19:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Ne-ar prinde foarte bine un Vlad Țepeș în ziua de azi. Poate chiar zece că la câtă corupție avem nu ar fi de ajuns unul singur.
La câtă corupție e, l-ar mitui și pe Vlad Țepeș ! Notă:D-ul Ionuț Popa, mai multă frână în exprimarea publică ( autocenzura e necesară . . . ) !
Vechi 13.09.2010, 23:26:52
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
La câtă corupție e, l-ar mitui și pe Vlad Țepeș ! Notă:D-ul Ionuț Popa, mai multă frână în exprimarea publică ( autocenzura e necesară . . . ) !
Ești sigur? Mulți l-au ispitit dar toți au fost trași în țeapă. Eu nu cred că mergea cu mișmașul pe lângă el.

Spunea odată Petre Țuțea:
„Dormeai cu punga de aur la cap și ți-era frică să n-o furi tu de la tine. Ăsta-i voievodul absolut, Vlad Țepeș. Păi fără ăsta istoria românilor e o pajiște cu miei!”

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 13.09.2010, 23:33:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Ești sigur? Mulți l-au ispitit dar toți au fost trași în țeapă. Eu nu cred că mergea cu mișmașul pe lângă el.

Spunea odată Petre Țuțea:
„Dormeai cu punga de aur la cap și ți-era frică să n-o furi tu de la tine. Ăsta-i voievodul absolut, Vlad Țepeș. Păi fără ăsta istoria românilor e o pajiște cu miei!”
Totul a rămas istorie, din Păcate ! Ar fi o soluție :instalarea de țepe sub scaunele aleșilor , realișilor , rerealeșilor și viitorilor realeși . . .
Vechi 04.09.2011, 12:10:49
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Totul a rămas istorie, din Păcate ! Ar fi o soluție :instalarea de țepe sub scaunele aleșilor , realișilor , rerealeșilor și viitorilor realeși . . .
Corect! Stiu ca afirmatia urmatoare nu suna chipurile crestineste, dar mi-o asum, y compris consecintele: remoralizarea maselor si a clasei mijlocii prin propovaduirea curatiei sufletesti cu mai multa vigoare si insotita de o cateheza cu adevarat de mase in Biserica, pe de o parte, si o campanie de asasinate politice, indiferent de partidul "victimelor" corupte, pe de alta, sunt singurele modalitati de a salva Romania.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2011, 15:27:50
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Corect! Stiu ca afirmatia urmatoare nu suna chipurile crestineste, dar mi-o asum, y compris consecintele: remoralizarea maselor si a clasei mijlocii prin propovaduirea curatiei sufletesti cu mai multa vigoare si insotita de o cateheza cu adevarat de mase in Biserica, pe de o parte, si o campanie de asasinate politice, indiferent de partidul "victimelor" corupte, pe de alta, sunt singurele modalitati de a salva Romania.

Corect! Dar aceasta campanie de "asasinate politice" cine sa o faca? Stii tu...corb la corb nu-si scoate ochii! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? georgel23c Generalitati 221 02.03.2011 19:16:20
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19
Neincriminarea incestului si a prostitutiei iulyaan Generalitati 99 02.04.2009 01:19:56
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA Iustin44 Generalitati 22 20.11.2007 13:49:37
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23