Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2010, 22:48:53
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Bine faci. Cine stie ce ar mai iesi.
Am legitimatie de membru. :)) Biserica Penticostala din Romania e autocefala.
Orice lucru trebuie cercetat. pe cele din Romania le cunosc cat de cat.
Deci să înțeleg că până la urmă nu ai habar despre nici un eveniment de vorbire în limbi existent pe internet (sau măcar vreunul asemănător cu ce ai văzut prin România).
Vechi 13.09.2010, 22:53:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Da, sunteti sincer in cele ce scrieti, domnule doctor.
Totusi ocoliti ceva: motivatia dumneavoastra.

De ce doriti sa primiti un astfel de clip. Ce doriti sa faceti cu el?
Pun aceste intrebari pentru ca eu cred ca dumneavoastra de fapt doriti doar un motiv in plus pentru a arunca cu noroi.

Daca v-ati pocait si aveti o alta motivatie, prezentati-o si, asa cum am mai spus, negociem...
Domnule, speram să aveți bunăvoința să prezinte măcar unul dintre penticostali un eveniment autentic de vorbire în limbi înregistrat și publicat pe internet, nu de alta dar ca să nu mă apuc eu să dau niște linkuri și după aceea să văd cum sar penticostalii ca țânțarii să dezmintă și să se dezică de respectivele materiale media.
Vechi 13.09.2010, 22:56:20
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Deci să înțeleg că până la urmă nu ai habar despre nici un eveniment de vorbire în limbi existent pe internet (sau măcar vreunul asemănător cu ce ai văzut prin România).
Pai tocmai asta iti spusesem; nu stiu de ce nu ai citit:

Citat:
Din cate am vazut eu pe you tube, nu recunosc asa ceva in Biserica mea. Si nu stiu daca gasesti inregistrari de care cauti. Nu sta nimeni sa-si inregistreze rugaciunile [fie ele si in limbi] si sa le puna pe net...cu ce scop, de fapt? Rugaciunea este o comunicare intre om si Dumnezeu, nu e pentru show sau pentru a demonstra ceva.
Oricum, din cati ortodocsi au venit la noi sa vada cum este, unii au ramas , caci le-a placut, altii au iesit si au inceput sa huleasca, cum sunt vreo doi si pe forumul acesta. Nu stii pe care sa-i crezi. Asa ca intreaba-L pe Dumnezeu care e adevarul. El e bun si iti va raspunde.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 13.09.2010, 22:59:18
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnule, speram să aveți bunăvoința să prezinte măcar unul dintre penticostali un eveniment autentic de vorbire în limbi înregistrat și publicat pe internet, nu de alta dar ca să nu mă apuc eu să dau niște linkuri și după aceea să văd cum sar penticostalii ca țânțarii să dezmintă și să se dezică de respectivele materiale media.
Mai, e clar ca tie n-o sa-ti placa vorbirea in limbi, fie ea si apostolica sau ingereasca. Ce poti sa explici cuiva care crede ca numai mama lui l-a crescut bine, restul , fara exceptie, gatesc foarte prost? Nu poti decat sa o chemi pe mama-sa sa-i gateasca.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 13.09.2010, 23:02:35
Banned

Implicit

Citat:
Mai, e clar ca tie n-o sa-ti placa vorbirea in limbi, fie ea si apostolica sau ingereasca. Ce poti sa explici cuiva care crede ca numai mama lui l-a crescut bine, restul , fara exceptie, gatesc foarte prost? Nu poti decat sa o chemi pe mama-sa sa-i gateasca.
Dragă, ai sau nu vreo dovadă publicată pe internet care să exemplifice că există măcar un singur penticostal, din România sau de oriunde din lumea întreagă, care vorbește sau a vorbit în limbi ?

Last edited by doctor_faustus; 13.09.2010 at 23:04:00. Motiv: corectură
Vechi 13.09.2010, 23:14:04
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Domnule, speram să aveți bunăvoința să prezinte măcar unul dintre penticostali un eveniment autentic de vorbire în limbi înregistrat și publicat pe internet, nu de alta dar ca să nu mă apuc eu să dau niște linkuri și după aceea să văd cum sar de respectivele materiale media.
Vorbirea in limbi, domnule doctor, nu se invata de pe net.
Nici nu poate fi comentata obiectiv in filmulete.
Este mult mai mult. Ceva inefabil, dumnezeiesc. Pentru ca este de la Dumnezeu Duhul Sfant.

Ce este vorbirea in limbi putem gasi in Scriptura si cum se manifesta ea putem experimenta fiecare dintre noi, crestinii. Pentru ca vorbirea in limbi nu e un dar al penticostalilor ci al Duhului Sfant.

Penticostalii romani vor sari ca țânțarii să dezmintă și să se dezică de ceea ce gasiti pe net pentru ca nu-i reprezinta.
Asa cum nu va reprezinta pe dumneavoastra fotografia asta.
Vechi 13.09.2010, 23:18:00
Banned

Implicit

Citat:
Asa cum nu va reprezinta pe dumneavoastra fotografia asta.
Așa este, nu mă reprezintă pentru că eu nu sunt nici patriarhul Romei, nici patriarhul Constantinopolului.
Vechi 13.09.2010, 23:20:11
Banned

Implicit

Citat:
Vorbirea in limbi, domnule doctor, nu se invata de pe net.
Nici nu poate fi comentata obiectiv in filmulete.
Este mult mai mult. Ceva inefabil, dumnezeiesc. Pentru ca este de la Dumnezeu Duhul Sfant.

Ce este vorbirea in limbi putem gasi in Scriptura si cum se manifesta ea putem experimenta fiecare dintre noi, crestinii. Pentru ca vorbirea in limbi nu e un dar al penticostalilor ci al Duhului Sfant.

Penticostalii romani vor sari ca țânțarii să dezmintă și să se dezică de ceea ce gasiti pe net pentru ca nu-i reprezinta.
Domnule, ai sau nu vreo dovadă publicată pe internet care să exemplifice că există măcar un singur penticostal, din România sau de oriunde din lumea întreagă, care vorbește în limbi ?
Vechi 13.09.2010, 23:26:07
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Wink Din seria: tentative esuate

Citat:
Domnule, ai sau nu vreo dovadă publicată pe internet care să exemplifice că există măcar un singur penticostal, din România sau de oriunde din lumea întreagă, care vorbește în limbi ?
Doctore, chiar nu te-ai prins ca nu ne duci?
Acuma, pe bune, tu drept cine ne iei?

Pai, dupa ce ai murdarit zeci de pagini cu postarile tale, dupa ce ai fost banat de 4 (patru) ori pentru injuriile tale, vii acum cu povesti dintr-astea: „Dati-mi si mie un clip penticostal sa ma distrez!”...
Vechi 13.09.2010, 23:30:20
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu cred ca ti s-a zgariat placa.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10