Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2010, 18:57:06
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Multe sunt luate cu "japca" si li se baga meseria asta pe gat. Cele care aleg stilul asta de viata sunt foarte putine. Si daca o si-o aleg, o fac pentru ca n-au studii, n-au experienta in nici un domeniu, n-au unde sa se duca si nici ce sa bage in gura (la mancare ma refer). Doar nu crezi ca se duc intentionat sa fie molestate de pesti si de 'jdemii de clienti. Ele nici nu stiu ce le asteapta cand isi aleg calea asta.
Parțial, sunt de acord, Doamne ferește pe oricine de drama pe care o trăiesc unele dintre ele și degradarea la care au ajuns. Dar, întotdeauna, există revenire, nu spun că este ușor, dar este posibil.

Mizeria meseriei și mizeria în care trăiesc nu e numai a lor, este și a celor care cultivă prostituția și o promovează. Și mă refer aici la toți bărbații care se degradează în ultimul hal apelând la așa ceva. De la parlamentar până la zidar. O turmă de ticăloși.
Iarăși, sunt de acord cu tine că probabil "n-au unde sa se duca si nici ce sa bage in gura", dar revin: gunoaiele astea umane care profită de ele sunt ființe nobile și respectate în societate, nu?
Cu "n-au unde sa se duca si nici ce sa bage in gura" se confruntă multă lume într-o economie de piață în care se preamărește interesul personal ca motor al economiei și se slăvește atotputernicia Euroului ca dumnezeu absolut. Și din acest motiv, cred că prostituția, fie ea legiferată sau nu, va continua să existe fiindcă este o preocupare mult prea importantă pentru (mă repet) gunoaiele umane, adică majoritatea dintre noi. Îmi place să cred că cei care apelează la aceste servicii nu se află pe acest forum și atunci "nervii" mei sunt în van.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? georgel23c Generalitati 221 02.03.2011 19:16:20
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19
Neincriminarea incestului si a prostitutiei iulyaan Generalitati 99 02.04.2009 01:19:56
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA Iustin44 Generalitati 22 20.11.2007 13:49:37
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23