![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ierti, dar nu uiti!!! Asta-i cea mai grava greseala pentru un crestin.
Asta-i ceea ce nu-mi place la tine: multa sare si piper. Nu mai fi atat de acida si sarcastica! Nu mai fi atat de dura si taioasa! Nu mai fi atat de "nesuferita", pentru ca toate se intorc insutit impotriva ta! Asculta-ma te rog, si selecteaza sfaturile care le primesti de la cei care iti transmit toate gandurile lor bune! Nu te incapatana, fiindca cu totii avem de invatat. Tu esti o persoana deosebita cu un suflet urias, dar la fel de uriasa este si lupa prin care privesti pacatele celor ce ti-au gresit si pe care nu vrei sa le tratezi cu blandete si intelegere! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai puteai sa spui simplu: "Pe Parintele Teofil Paraianu, ar fi trebuit sa-l trag de mustati pentru ce mi-a facut si mult timp nu l-am iertat, dar mai tarziu am inteles ca toate vin de la Dumnezeu si mi-a parut rau pentru gandurile mele si vorbele grele la adresa lui! Iarta-ma Parinte Teofile, ca ma mai ia gura pe dinainte! Si pune si pentru mine o vorba buna la Mantuitorul, daca te-ntalnesti cumva cu El pe la vreun bairam!..."
Cristian, scuze de intarziere! Nu vad nici un motiv pentru care sa nu-i trecem pe Parintii nostri dragi, care-au insemnat ceva in viata noastra. Dimpotriva, se pare ca este chiar indicat sa nu-i facem uitati, daca o vorba sau un sfat de-al lor ne-a schimbat intr-un fel sau altul cursul vietii! |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=OmuBun;284058]Pai puteai sa spui simplu: "Pe Parintele Teofil Paraianu, ar fi trebuit sa-l trag de mustati pentru ce mi-a facut si mult timp nu l-am iertat, dar mai tarziu am inteles ca toate vin de la Dumnezeu si mi-a parut rau pentru gandurile mele si vorbele grele la adresa lui! Iarta-ma Parinte Teofile, ca ma mai ia gura pe dinainte! Si pune si pentru mine o vorba buna la Mantuitorul, daca te-ntalnesti cumva cu El pe la vreun bairam!..."
Cristian, scuze de intarziere! Nu vad nici un motiv pentru care sa nu-i trecem pe Parintii nostri dragi, care-au insemnat ceva in viata noastra. Dimpotriva, se pare ca este chiar indicat sa nu-i facem uitati, daca o vorba sau un sfat de-al lor ne-a schimbat intr-un fel sau altul cursul vietii![/ M-a iertat,dragutul,dovada ca mi-a dat o galeata plina cu apa intr-un vis!mi-a dat viata!si il iert,ca e nascut in aceeasi zi cu mama!apropo de zile de nastere:tata e nascut o data cu ceausescu,mama o data cu iliescu,eu o data cu guviernu groza!suntem condamnati la comunism! |
|
|
|||
|
|||
|
"M-a iertat,dragutul,dovada ca mi-a dat o galeata plina cu apa intr-un vis!mi-a dat viata!si il iert,ca e nascut in aceeasi zi cu mama!apropo de zile de nastere:tata e nascut o data cu ceausescu,mama o data cu iliescu,eu o data cu guviernu groza!suntem condamnati la comunism!"
Dragul sau draga mea, ti-ai revenit din inversunare! ma bucur, m-ai facut sa ma amuz cu zilele de nastere. |
|
|
|||
|
|||
|
@omu bun,merci de informatie,acum lamuriti-ma domne' si cu psaltirea,povesteste putin ca promit ca nu o sa-mi mai pun cenusa-n cap :)
|
|
|
|||
|
|||
|
in manastiri calugarii citesc psaltirea ptr oameni!ori trimiti pomelnicul prin posta si scrii pe pomelnic-psaltire -40 de zile-,ori dai pomelnicul personal!ajuta enorm in probl f grave!
|
|
|
|||
|
|||
|
Hm! Nu ma enerva! Eu sunt nascut in aceeasi zi cu Hitler. Dar si cu Gica Petrescu! Asta nu inseamna ca o sa provoc al treilea, al patrulea si al cincilea razboi mondial (ca nenea Gica, a trait cat sa provoace mai multe razboaie intr-o viata!)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce bine ca s-au imprastiat norii, si apare cate un zambet!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ne lasa ei, (duhovnicii mari ai acestui pamant) sa fim cuprinsi de nori si furtuna! Doar ca trebuie sa avem putintica rabdare! Nu-i asa kiralino, draga mea? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 17:22:05 |
| PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 15:14:43 |
| 7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 21:40:31 |
|
|