![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Femeia nu-i proasta!!! Ii biserica care-i maschilista!
|
|
||||
|
||||
![]()
Fata, cred ca te-ai ratacit pe aici! Daca poti sa inveti ceva bun, fa-o, daca nu,asteapta sa mai cresti!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, tu zici ca nu-i maschilista biserica? Dumnezeu e barbat, Iisus è barbat, cei 12 apostoli barbati, femeia trebuie supusa barbatului, preotul ii barbat, Papa la fel. Si tot eu sunt cea ratacita. Lasa-ma ca mi-au zis de toate felurile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Îndemn: bâșt de aici , dar nu oricum , ci cu viteză maximă ! Drum bun !
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne facem ca ploua si sa aducem argumente rationale, daca dogmatice nu doreste: nici o femeie in firea ei, buna crestina, nu si-ar dori sa fie preot. Asa a construit-o Dumnezeu ! Nici noi barbatii nu putem fi mame si nici n-ar trebui sa ne dorim. Tu imi aduci aminte de cei ce fac schimbare de sex si pe deasupra mai fac si prozelitism in acest sens!
Last edited by IonelS; 18.08.2010 at 21:29:22. |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu sunt pisicile caini?
|
|||
|
|||
![]()
Hopa, cineva cu raspunsuri 'destepte'.
Ai dreptate, prin alte cuvinte, femeia nu poate fi preot pentru ca femeia nu este considerata om. E o alta specie. (asta dupa analogia ta am dedus-o) |
|
|||
|
|||
![]()
Din cite stiu eu exista femei preoti la evanghelici.Nu discut politica altor religii insa eu stiu din cite am citit eu in biblie ca asa scrie ca femeia nu are voie sa invete barbatii despre religie, ci are voie sa intrebe acasa cind ajunge pe barbatul ei poate ne ajuta cineva si gaseste si pasajul cu pricina ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asteapta sa vezi ce are de zis...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() si-mi tu mie ce legatura are schimbarea de sex si prozelitismul acestuia? Barbati nu pot fi mame, pot fi tati, asa cum o femeie poate fi preoteasa. Unde este egalitatea ![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|