![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
In loc de multumire
De cate ori in casa ti-am venit, De cate ori cu zambet m-ai primit, Am auzit cuvintele divine: Strain am fost si m-ai primit la tine ! De cate ori la masa ta m-ai pus, Cu noi a stat si Mirele Iisus, Si El cu glasul bland a cuvantat: Flamand am fost si tu m-ai ospatat ! De cate ori vreo haina mi-ai cusut, Surioara, mie iarasi mi-a parut, C-aud cum zice-al nostru Imparat: Eu gol am fost si tu m-ai imbracat ! Si cand in boala mea ma ingrijesti, Cu mila si cu drag cand ma-ncalzesti, Aud acelasi glas printre suspine: Bolnav am fost si ai venit la Mine ! De aceea zelul tau e sfant si bun Surioara mea, si adevar iti spun: De cate ori cu dragoste-mi slujesti Pe dulcele Iisus Il odihnesti ! Zorica Latcu - Maica Teodosia
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Draga Rodica50, poeziile sunt foarte frumoase si imi da mult de meditat. Nu ar fi mai bine sa le postezi undeva unde sa le gasim pe toate la un loc? sunt f.f.f bune pt sufletele noastre, multumim. Violeta
|
|
|
||||
|
||||
|
Multumesc, Violeta, erau cu dedicatie pentru toti cititorii!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Rodica, ce zici de ideea mea? As vrea sa mai citesc din poezii si nu imi mai amintesc pe unde le-am vazut....
|
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca exista deja un topic deschis!
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| minunat | Anna | Alte Religii | 14 | 07.11.2017 19:59:48 |
| toti sfintii | florin112 | Sfinti Parinti (Patrologie) | 8 | 10.01.2013 19:47:12 |
| Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 23:09:55 |
| Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 23:27:05 |
| COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR | Iustin44 | Intamplari adevarate | 5 | 14.04.2008 00:13:31 |
|
|