![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nu sunt protestanta, desi este adevarat ca mi-as dori niste schimbari. Nu cunosc ce spune protestantismul si mi s-a pus de mai multe ori in carca. 2. O mama isi cunoaste copii si stie ce poate sa le impuna. Daca stie ca nu-mi face bine un lucru, sau nu pot sa-l fac, nu ma forteaza. Este aici o diferenta totusi: Nu este vorba de neascultare, ci de neputinta. Sunt niste probleme de sanatate totusi. Nu putem totusi sa fim pusi in aceeasi oala. In ceea ce priveste ce spune tata si ce spune mama: ce ne facem cand parintii spun lucruri diferite si noi la mijloc? Si de fapt pentru mine Tata este Dumnezeu, iar Mama este Maica Sa. Chiar azi le spuneam in biserica asta, rugandu-ma la icoanele lor. Ierarhia bisericii pentru mine nu este mama. Voi ma tot invinuiti pentru asta, iar eu nu pot sa va explic. Voi chiar asa simtiti, ca ierarhia si institutia bisericii va sunt mama? Explicati-mi ca sa inteleg.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Sfintilor Apostoli | mirelat | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 35 | 14.06.2015 18:33:52 |
Iertarea lui Petru si repunerea lui intre apostoli | Ana-Maria N | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 5 | 22.05.2012 12:13:02 |
La Multi Ani PETRU si PAVEL | Melissa | Generalitati | 11 | 29.06.2011 21:23:27 |
Imbratisarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel | vesalonmaricica | Intrebari utilizatori | 2 | 31.05.2010 10:56:09 |
Lansare de Micromonografie a Bisericii " Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Chichis | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.05.2010 15:29:29 |
|