![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
Citat:
De la a spune ca e bine sa privim optimist chiar si boala pina la a sustine ca cineva iti doreste binele dindu-ti aceasta boala, si ca e foarte normal sa fie asa, e cale lunga si, se pare, profunda. Nu stiu daca ai observat, dar stiinta, chiar si asa redusa la amarita de materie, a obtinut rezultate pe care spiritualistii nu le visasera niciodata. O fi din cauza ingustelor sale intelesuri. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Bataie, ura si chin? Cumva si boala? |
|
|
|||
|
|||
|
O completare: materialismul in stiinta nu este neaparat o ipoteza, e mai degraba o concluzie. Copernic, Galilei, Newton sau Darwin nu au plecat de la materialism pentru a ajunge la legile naturale descoperite.
|
|
|
||||
|
||||
|
nu ?...cred ca dupa ce au citit o Biblie, au plecat...sa descopere legile lu' natura materiala, palpabila sh concreta, care-i sh mirosi'bila, viziona'bila, asculta'bila si gusta'bila...
|
|||
|
|||
|
Buna.Sunt noua pe acest forum.Si resfoind eu printre temele discutate am dat de acest subiect.Pot spune ca sunt trecuta prin asa ceva cu rezultat mai mult decat fericit.Povestea mea e urmatoarea:nu pot spune ca sunt o credincioasa infocata,merg la biserica doar la sarbatori,botezuri,inmormantari.Consider ca Domnul este peste tot si in toate.Respect calendarul ortodox.Sunt casatorita cu un ungur care atunci cand vrea activitate romantica intensa se uita in calendarul ortodox si daca e rosu (sarbatoare) zice " iara e sarbatoare...daca ar fi si zile libere la cate zile de sabatoare sunt in alendarul ortodox nu ar mai lucra nici un ortodox".(Dar asta simt eu ca in acele zile sa fim cuminti sexual.)Dupa ce ne-am casatorit bineintels ca doream un copil.Dupa tratamente medicamentoase,analize si investigatii si dupa aproape 2 ani de asteptare..si fara nici un rezultat am apelat la tratament cu bioenergie si o dezintoxicare care a durat cam 2 saptamani.In aceeasi perioada am primit de la cineva o carticica de rugaciuni printre care era si Rugul Maicii Domnului.M-am rugat cu ardoare sa-mi daruiasca Dumnezeu un copil.Cert este ca luna urmatore am si aflat ca sunt insarcinata.
Iar dupa proape alti doi ani mi-a mai daruit un copil. Acum am doua fetite de 2,5 ani,respectiv 8 luni care sunt lumina ochilor mei si printesele lui tata. Cert este ca ceva a ajutat .Vreu sa cred ca rugaciunea a fost mai puternica decat cura de bioenergie si dezintoxicarea. Aceasta a fost intamplarea din viata mea care ma facut sa apelez la tratamente alternative.Si nu regret.Dumnezeu a fost si este cu noi.Vad asta in fiecare zi in ochii copilelor mele si in ajutorul pe care ni-L da atunci cand avem nevoie. |
|
|
|||
|
|||
|
Ionela, dezintoxicarea si rugaciunea sunt bune (poate mai bine decat sa ai dezintoxicarea in minte, e sa tii post si sa fie mica ta infranare pentru Dumnezeu). Sa te-ajute Maica Domnului sa ai copii frumosi si sanatosi si destepti :)
Dar cu bioenergie nu te juca si daca ajungi la un preot, spovedeste lucrul asta si discuta ca sa fii lamurita ca bioenergia nu e de la Dumnezeu. Ai facut-o ca nu stiai: nu-i bai, dar nu mai repeta si sa nu ramai cu indoiala in sufletul tau ca "o fi fost bine si m-o fi ajutat". :)
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hristos S-a înălțat! Te rog să nu te superi pe mine dacă îți pun o întrebare intimă, deoarece nu-i cunosc pe unguri. Aș vrea un pic să cunosc psihologia lor, deoarece am un ungur care vrea să vină la mine la tratament și mi se pare, așa de la distanță, că are probleme psihologice destul de grave. Spune-mi, oare soțul tău s-ar supăra dacă i-ai spune în glumă (așa ca o păcăleală serioasă, fără să te arăți că râzi), că fetele voastre le-ai făcut cu un alt bărbat?
1Ioan 4:1 Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea" Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici: Fratele Traian Bădărău (Tătăică) Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura. |
|
|
||||
|
||||
|
CUM ÎMBOLNĂVEȘTE DIAVOLUL PROMIȚÂND ȘI/SAU NĂLUCIND SĂNĂTATE
Facere 3,1: „Sarpele insa era cel mai siret dintre toate fiarele de pe pamant, pe care le facuse domnul dumnezeu. Si a zis sarpele catre femeie: "Dumnezeu a zis el, oare, sa nu mancati roade din orice pom din rai?" 2. Iar femeia a zis catre sarpe: "roade din pomii raiului putem sa mancam; 3. Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis dumnezeu: "sa nu mancati din el, nici sa va atingeti de el, ca sa nu muriti!" 4. Atunci sarpele a zis catre femeie: "nu, nu veti muri! 5. Dar Dumnezeu stie ca in ziua in care veti manca din el vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul". 6. De aceea femeia, socotind ca rodul pomului este bun de mancat si placut ochilor la vedere si vrednic de dorit, pentru ca da stiinta, a luat din el si a mancat si a dat barbatului sau si a mancat si el.” 2 Cor. 11,3.: „dar ma tem ca nu cumva, precum sarpele a amagit pe eva in viclenia lui, tot asa sa se abata si gandurile voastre de la curatia si nevinovatia cea in Hristos.” După cum vedem diavolul intrat în făptura cea mai iscusită de după om, adică în șarpe, nu știa cum să omoare veșnic pe cei care au fost făcuți a-i lua locul din cer. Ca să afle a stat de vorbă cu Eva, despărțită atunci de Adam care plecase să mănânce din pomul vieții. Iată prima greșeală a Evei, că n-a stat lângă soțul ei, nedespărțită. Așa greșim și noi când facem ceva fără sfatul unui duhovnic bun - sau dacă nu avem timp – prin întrebarea lui Dumnezeu în taină, prin rugăciune, și căutarea unui cuvânt din Sfintele Scripturi care să se potrivească, în tâlcuirea Ortodoxă a Sfinților Părinți. Așa greșesc soții creștini și azi când fac ceva fără a se sfătui. A doua greșeală că a stat de vorbă cu diavolul. Trebuia să-l repeadă de la ea. Așa greșim și noi când la rugăciune ne abatem mintea la gânduri sau nu luăm aminte ci ne complăcem în învățături străine de Hristos din literatură, știință, artă, politică, media, religii străine, erezii. A dat vrăjmașului taina lui Dumnezeu, adică porunca cea sfântă. Diavolul a aflat atunci cum să-i omoare – călcând porunca. Și ca să o poată momi i-a promis… sănătatea, care după cum am aflat mai sus este îndumnezeirea omului. Le-a promis să-i facă dumnezei dar nu cum vroia Dumnezeu cu adevărat dumnezei prin unirea deplină cu El. Le-a dat un hap să devină dumnezei prin despărțirea de Dumnezeu prin neascultare. Le-a dat ceva concret, un fruct, un leac mincinos care nu prin el era dăunător, căci era făcut de Dumnezeu pentru binele omului, dar prin faptul că încălca porunca lui Dumnezeu aducea moarte. Omul nu a murit pe loc, după cum nici medicina demonică nu omoară pe loc, dar a intrat în stăpânirea Satanei de care a ascultat (că de cine asculți acela te stăpânește). Și a murit veșnic. Dumnezeu făcuse acel pom ca prin ascultarea în timpul ispitei să capete cunună și să se îndumnezeiască statornic, să se însănătoșească veșnic. Era apoi în acel pom și contemplarea răului, dar la care cei neîncercați nu pot avea acces fără vătămare. Toți pomii din rai erau cu funcție dublă să se bucure trupul dar să contemple pe Dumnezeu și duhul de unde venea bucuria cea mare. După ce l-ar fi refuzat pe Satana din această experiență, acest vaccin (vaccinul înseamnă a introduce în corp microbul atenuat prin care capeți o reacție de apărare, o cunoaștere a răului, ca atunci când te întâlnești cu microbul ce atacă să nu te îmbolnăvești) ar fi fost suficient pentru a se apăra de rău și Adam ar fi putut contempla și răul fără vătămare. Prin supunerea față de Dumnezeu s-ar fi smerit și cu smerenia și experierea duhovnicească ar fi putut batjocorii cu tărie toate puterile iadului. Tot așa lucrează și medicina ocultă – oferă lucruri din natură nevătămătoare, dar nici lecuitoare, prin ele însele dar care neapărat încalcă porunca lui Dumnezeu, mutându-și omul nădejdea sănătății de la energiile necreate sau create pentru vindecare la cele îngăduite pentru ispitire, adică la ascultarea de Satana. Omul trece de la ascultarea de Dumnezeu și Biserica Sa la ascultarea de alți învățători, slujitorii satanei. Este o altă tehnică a dracilor de a ispiti pe om. Ei sunt maimuța lui Dumnezeu, nu pot face nimic original, ce văd pe Dumnezeu făcând aceleași fac dar nu spre slava Lui ci spre slava lor. Promițând îndumnezeirea cu formele ei incluse adică: bun de mancat (pofta trupului) si placut ochilor la vedere (pofta ochilor) si vrednic de dorit, pentru ca da stiinta (trufia vieții 1 Ioan 2,16) nu fac decât să ne promită ceea ce ne dă Dumnezeu dar spre slava lor, fără de Dumnezeu, deci în chip mincinos. Prin promisiunea îndumnezeirii ne-au scos de la adevărata îndumnezeire. Prin promisiunea sănătății ne-au scos de la adevărata sănătate. Prin promisiunea științei și a medicinii ne-au scos de la adevărata știință și adevărata medicină. Vedeți dar că de atunci a apărut medicina ocultă și că prin știința cea cu nume mincinos ne-am rănit de moarte veșnică? Nu întâmplător dracii, siliți de Dumnezeu, ca să luăm noi creștinii aminte, și-au pus ca simbol șarpele și în medicina ocultă (al cărui zeu păgân a fost Asclepios însoțit în reprezentările sale de un șarpe). http://ro.wikipedia.org/wiki/Asclepios Asclepios (greacă Ἀσκληπιός) a fost zeul medicinei în mitologia greacă, preluat în mitologia romană ca Aesculapius.[…] Imaginile plastice îl înfățișează ca un bărbat blajin cu barbă, având întotdeauna alături un șarpe. Deci să luăm aminte! Va urma cu: CUM DRAGOSTEA DE SĂNĂTATE PĂMÂNTEASCĂ DUCE LA MOARTE VEȘNICĂ
1Ioan 4:1 Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea" Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici: Fratele Traian Bădărău (Tătăică) Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Nu harul lui Pavel îl râvnesc eu Nici iertarea lui Petru o caut. Ci așa cum ai vorbit tâlharului de pe Cruce, Așa ajută-mi, Doamne!" Galileo Galilei (n. 15 februarie 1564[4] – d. 8 ianuarie 1642)[1][5] a fost un fizician, matematician, astronom și filosof italian care a jucat un rol important în Revoluția Științifică. Printre realizările sale se numără îmbunătățirea telescoapelor și observațiile astronomice realizate astfel, precum și suportul pentru copernicanism. Galileo a fost numit „părintele astronomiei observaționale moderne”,[6] „părintele fizicii moderne”,[7] „părintele științei”,[7] și „părintele științei moderne”.[8] Stephen Hawking a spus că „Galileo, poate mai mult decât orice altă persoană, a fost responsabil pentru nașterea științei moderne.”[9] El a zis: "Sfanta-Scriptură nu este o carte pentru aflarea legilor naturii, ci pentru aflarea adevărului moral!". Isaac Newton (n. 4 ianuarie 1643, Woolsthrope, Grantham, d. 31 martie 1727, Kensington, Londra) a fost un renumit om de știință englez, matematician, fizician și astronom, președinte al Royal Society. Isaac Newton este savantul aflat la originea teoriilor științifice care vor revoluționa știința, în domeniul opticii, matematicii și în special al mecanicii. În 1687 a publicat lucrarea Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, în care a descris Legea atracției universale și, prin studierea legilor mișcării corpurilor, a creat bazele mecanicii clasice. A contribuit, împreună cu Gottfried Wilhelm von Leibniz, la inventarea și dezvoltarea calculului diferențial și a celui integral. Newton a fost primul care a demonstrat că legile naturii guvernează atât mișcarea globului terestru, cât și a altor corpuri cerești, intuind că orbitele pot fi nu numai eliptice, dar și hiperbolice sau parabolice. Tot el a arătat că lumina albă este o lumină compusă din radiații monocromatice de diferite culori. Newton a fost un fizician, înainte de toate. Laboratorul său uriaș a fost domeniul astronomiei, iar instrumentele sale geniale au fost metodele matematice, unele dintre ele inventate de el însuși. Newton nu s-a lăsat antrenat de latura pur astronomică și matematică a activității sale, ci a rămas de preferință fizician. În aceasta constă neobișnuita tenacitate și economia gândirii sale. Până la Newton și după el, până în timpurile noastre, omenirea n-a cunoscut o manifestare a geniului științific, de o forță și o durată mai mare. El a zis: "Acest minunat aranjament al soarelui, planetelor și cometelor, nu poate fi decât opera unei Ființe atotputernice și inteligente..-. Această ființă infinită guvernează totul, nu ca suflet al lumii, ci ca Stăpân al tuturor lucrurilor; din cauza acestei împărății Dumnezeu se numește Pantocrator, adică Domnul, totului. Noi avem pe Moise, pe profeți și pe apostoli, chiar și pe lisus Hristos. Dacă nu ne întovărășim cu ei suntem tot așa de nevrednici de iertare precum au fostei Iudeii". În "Principiile mele matematice" scrie: "Un Dumnezeu fără suveranitate, fără providență și fără scop în operele sale nu af fi decât destinul sau natura. Ori dintr-o necesitate metafizică oarbă, care este pretutindeni și totdeauna aceeași, nu s-ar putea naște nici o variațiune. Toată această diversitate, de lucruri, creată după locuri, după timpuri, care constituie ordinea și viața universului, n-a putut să fie produsă decât prin cugetare și voința unei ființe, care în mod necesar este Existența însăși prin sine însăși". Întrebat dacă vor învia trupurile, Newton a răspuns: "Dați-mi un magnet și o grămadă de pământ amestecata cu pilitură de fier. Dacă apropii magnetul de grămada de pământ, magnetul scoate afara numai fierul. Tot așa va fi la înviere, Dumnezeirea va scoate afară din pământ trupul omului. Magnetul este Dumnezeirea, iar fierul este trupul nostru". Și iubitul tău Darwin: Charles Darwin (n. 12 februarie 1809, Shrewsbury, Shropshire - d. 19 aprilie 1882, Down, lângă Beckenham, Kent) este cel mai celebru naturalist britanic, geolog, biolog și autor de cărți, fondatorul teoriei referitoare la evoluția speciilor de plante și animale (teoria evoluționistă). El, la sfârșitul vieții sale, a zis: "Viața acestei celule este proba despre existența lui Dumnezeu, a lui Dumnezeu Cel prea înțelept care a creat lumea și viața". A mai zis și "în cele mai extreme clipe de îndoială, niciodată nu am fost ateu, în sensul că aș fi tăgăduit existența lui Dumnezeu". Când e vorba că lumea ar fi "rezultatul întâmplării" (o părere) el respinge cu hotărâre aceasta adăugând: "Că la întrebarea dacă există sau nu un Creator și un Conducător al universului, cele mai mari spirite care au existat și au trăit vreodată, au răspuns afirmativ". Oare Darwin și ceilalți te-au trădat pe tine și pe toti ateii sau tu l-ai trădat pe Făcătorul tău? Hristos S-a înălțat! Așadar, cu El să te înalți și tu din mocirla credinței fără de Dumnezeu, care nicidecum nu este știință ci doar o prostie banală și plicticoasă. Să te înalți Sus tot mai sus. Până la Rai. Cu durere și dragoste ți-o doresc și ție din toată inima mea, Alexandru
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
Cum spunea Roger Bacon părintele experimentului științific: "puțina știință neagă pe Dumnezeu, multa știință îl laudă pe Dumnezeu". Dumnezeu a revelat sfinților lucrurile descoperite de știință azi cu sute de ani în urmă. Și orotdocșii serioși știu și ce va fi până la sfîrșitul lumii pe care materialiștii nici măcar nu-l visează. Fizica cuantică, cea mai avansată știință susține că mai departe de unde a ajuns ea nu se mai poate avansa pe cale științifică și trebuie să-și spună cuvântul metafizica (1. Fizica atomică, Max Born (1882 -1970, laureat Nobel 1954), Ed. Științifică, București, 1973) Iar tehnica după cum spunea un mare profesor de la Universitatea de Politehnică București nu a putut rezolva decât problemele care n-ar fi existat dacă nu era tehnica. Desigur că și acestea au sens profund și nu ți se cer ție să le rezolvi deoarece nu te preocupă ceva pe care nu-l poți pipăi ca să te poți scălda prin el în plăceri. Iar e un sens prea profund pentru tine pentru că nu te-ai întâlnit cu bucuria. Bucuria nu se poate cunoaște prin meditație ci prin experiment. Plăceri simt ateii. Confunzi plăcerile, aceste spume urât mirositoare ale cadavrului încă ambulant, cu Bucuria la care nu se poate ajunge însă decât prin întâlnirea dintre persoane luminoase. Desigur când spun luminos tu, sărmanul, nu te gândești decât la bec. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dovedește-mi existența minții. Citat:
Johannes Kepler (*27 decembrie 1571, Weil der Stadt - †15 noiembrie 1630, Regensburg) a fost un matematician, astronom și naturalist german, a formulat și confirmat legile mișcării planetelor (Legile lui Kepler). În matematică este considerat precursor al calculului integral. El a zis: "în creațiune eu parcă pipăiesc cu mâinile mele pe Dumnezeu". René Descartes (31 martie 1596 – 11 februarie 1650), cunoscut de asemenea cu numele latin Cartesius, a fost un filozof și matematician francez. El a zis:. "Existența lui Dumnezeu este mai sigură decât cea mai sigură dintre toate teoriile geometrice". Ceasul are autor, oare numai omul să nu aibă?" Citat:
Pentru noi, creștinii, viața are sensul deplin, după cum deplină este și știința, fără contradicții ca pentru voi ateii. Pentru noi știința este lumina lui Dumnezeu în creație care duce la... Ortodoxie. Numai să ști să o citești și nu să i te închini ca unui idol. Cu adevărat grea boală este necredința (care dă în moarte veșnică) dacă face oamenii să nu înțeleagă sensurile unei postări simple! Ce pretenții să avem la atei pentru a înțelege rostul bolii - acest leac minunat.
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Citat:
Ce pacat ca ortodocsii de la meteo sint din-aia neseriosi! Citat:
Fizica nu e nici pe departe de a-si fi epuizat resursele sau posibilitatile Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Folosirea qi-ului in acupunctura e ca si cum am folosi din nou eterul pentru a explica relativitatea. La fel si cu teologia in stiinta. Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
| Tags |
| bioterapie, înșelare demonică |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 |
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 |
| Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 18:01:23 |
|
|