Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Nu dau cu shuturi. Am spus doar ca e trist. In primul rand ca cineva care spune ca e ortodox vorbeste despre un preot, oricare ar fi el, ca fiind "Sfantul Parinte." Sigur, sunt eu tendentioasa, persoana in cauza nu stie ca in ortodoxie nu exista asa ceva. Teoretic, cel putin. Apoi am spus ca e trist mesajul de dinainte cu "Auzi, fato, cine te crezi?" Eu nu vorbesc asa nici cu pisica mea. Dar cu o alta fiinta umana. Unde-i shutul?
Ah, touche. Si solutia alternativa pe care mi-ai da-o cam care ar fi? Sa duc o viata paralela cu Hristos cum o fac alti tineri de varsta mea din prezent si trecut (wink-wink), si apoi sa-L descoper pe la 50-60 de ani si sa spun ca e perfect asa?  Nu stiu cam ce ar spune Pr Iustin la problema asta.
|
De multe ori tonul tau e mult mai rau decat un sut; ne-ai obisnuit cu acest stil plin de superioritate afisata.
Sa nu il judecam pe Dumnezeu, pentru ca ne aduce la credinta la o varsta sau alta.
Iar Pr. Iustin Parvu cu siguranta nu e de acord cu mersul la catolici. Mi-a spus-o chiar mie: sa ma feresc de cei, care nu au nimic comun cu Biserica Ortodoxa si sa citesc din Sfintii Parinti. Sper sa-ti foloseasca si tie asta, Noesis.