Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 15:13:01
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
De ce ma jignesti?Mint cu ceva?este plina lumea de oameni precum cei descrisi.Nu stiai asta?Traiesti intr-un glob de sticla?Sau vrei sa-l contesti pe Dumnezeu pe un forum crestin si sa pari baiat de treaba?esti paradoxal amice.Nu iti place tabloul?Ghinionul tau.
Este realitatea bancara si financiara.Imi lipseste o doaga?Nu esti politicos.Sa-ti explica mai clar>un crestin nu are nevoie,prin definitie,de bani pt a-si sustine Credinta.
Cercetarile tale stiintifice(pe care le arunci crestinilor in fata)sunt SPONSORIZATE cu..bani.Banii aceia sunt greu de definit drept morali.Iti spun eu asta.Ai o problema cu rahatu care va sponsorizeaza in interesul umanitatii?
Credeam ca esti mai calm..ma pregateam sa dezbatem dilemma lui Raskolnikov si tu ma reduce la stadiu de nebun.PS>la Ibiza am fost acum 3 ani.Nu te ingrijoara amice.
Demonstreaza ma ca ce am spus eu nu este asa.La faza cu inexistenta lui Dumnezeu sunt convins ca veti reusi...Ba da macar societatea se presupune ca o stiti cum este..visatorilor.
Nu vroiam sa te jignesc, era o constatare prieteneasca. Sa nu crezi cumva ca eu ma cred mai normal, doar ca eu am doaga (cel putin) lipsa in alta parte. :)
Oricum, nu am o problema cu banii, sint ceva necesar, dar nu imi plac excesele, de nici un fel. Nici macar cele de dragoste
Nu sint om de stiinta. Mi-ar placea sa fiu, dar nu sint. Sint fizician, pentru ca am o diploma meritata in acest domeniu, dar nu lucrez de mai mult timp in fizica, desi am pastrat numeroase legaturi in continuare. Am preferat familia si banii cu care aceasta este sustinuta.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07