![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
sa zicem si noi..antiromanism.tiganii sunt romani? sunt..scrie ROM pe buletin:)
ai jignit tiganu`..vine banu` am scapa tara de imprumut FMI via Israel |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa te lamuresc: Nu am probleme cu "capra vecinului", in special cand si-o merita. Ma preocupa in primul rand sa fiu eu om cu oamenii. ( desi un bun prieten mi-a spus: fii doamna cu domnii si poarca cu porcii, nu vreau sa ajung sa-i dau dreptate.) Inca mai sper si cred ca toti oamenii sunt oameni.
Last edited by maria-luisa; 06.05.2010 at 17:55:18. |
|
|||
|
|||
![]()
asta e varianta moderna a legii talionului?
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica? Nu, e un sfat primit de la un prieten care imi vrea binele.
Totusi intrebarile astea, e mai bine sa le pui prin privat message. Nu toti sunt interesati de astfel de discutii. Last edited by maria-luisa; 06.05.2010 at 18:00:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Las-o, nu o mai tachina.
Nu faci decat sa o superi. Ce conteaza ce zice si ce admira? A ajuns la concluziile ei, asta este. (si eu era sa sar pe ea cand a spus ca a treia porunca dumnezeiasca este: ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face... stiti, sloganul moralitatii ateilor ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti sigura de asta? Mai intereseaza-te putin de unde vine. Va doresc numai bine. Trebuie sa plec acum. Mai vorbim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am facut referire la atei deoarece "altruismul reciproc" explica (pt. atei, desigur si pt evolutionisti) evolutia comportamentelor morale, care s-ar baza pe "fa altuia ceea ce tie iti place" (sau forma negativa). (sper ca se intelege ceva, nu prea am timp de elaborari) |
|
|||
|
|||
![]()
ultimul mesaj ..scurt si la obiect
eu am stat inchisa (la domiciliu.) cu oameni de alta religie in jurul meu si nu m-am lasat impresionata de nimic..este Dumnezeu in inima noastra ,dar Dumnezeul meu e impartasibil |
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu, o_tzaranca, ce simti tu si ce crezi. Tu trebuie sa stii mai bine. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pacat, nici nu stii ce-ai pierdut prin felul inchistat de a fi.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|