În prealabil postat de vsovivi
Păi domnule, eu am studiat științele exacte, pe care acum, peste timp le calific ca o sumă de păcăleli ale savanților papanților, bune de maculatură, pentru DCA, nimic corect, nimic științific de sus de la Dumnezeu ci omul mincinos și necredincios și rău a încercat să explice el după mintea lui tot felul de proprietăți pe care să le bage în teoremele lui, și a ieșit vrăjitoria modernă, că asta este școala și universitatea de astăzi... o vrăjitorie, o gLumă a absurdului.
Deci ți-am explicat cu metodele voastre științifice cum se întâmplă cu răsăritul și apusul și cu eclipsele fiindcă și eu am studiat științele exacte: mate, fizică, chimie, unde, teorii cosmogonice, atomice, teoria relativității, a elctromagnetismului și gravitației, și toate toate sunt niște prostii imense, niște formulelele lui nenia și ale lui tanti grijania... averații ale călărețului singuratic călare pe cântar, pe șjmegal... un păcălici notoriu care caută să impresioneze poborul cu calculatorul și cu microprocesorul. Idoli noi și moderni, scule minuscule de zgândărit curiozitatea și a ne da mari, mari savanți aristocrați. Deci fiasco la capitolul Adevăr căci Pământul nu e glob!
|