![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ori daca omul ala prin vorbirea lui nu spune nimic inteligibil, si nici folositor, iar fenomenul este doar pentru mandria prorpie (sa fim seriosi, cati dintre oamenii de azi se pot compara cu apostolii sau cu crestinii primelor veacuri?) atunci nu este o minune de la Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorbirea in limbi nu e o minune, ci un dar foarte obisnuit si des intalnit in biserica primara. Era atat de intalnit incat Sf Ap Pavel a trebuit sa intervina intre ei spunandu-le sa vorbeasca pe rand, nu toti odata. Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Rugaciunea este folositoare in orice limba. Eu sunt roman si traiesc in germania, iar la biserica pentru ca sunt si nemti care vin la biserica ortodoxa romana, preotul face anumite rugaciuni si in limba germana. Dar vezi tu, aici isi are rostul alta limba, pe cand in acel caz nu isi are nici un rost. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum sa ma feresc de darul lui Dumnezeu? Chiar asa sa il desconsider? El imi da si eu o iau la fuga, chipurile sunt smerit? Citat:
Cel ce grăiește într-o limbă străină pe sine singur se zidește" Eu vad un mare rost aici. Tu-l vezi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Poate si Abracadabra (sau mai stiu ce formule) sunt adresate lui Dumnezeu.... Ce sens crezi tu ca are cuvantul taina aici? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De ce ar trebui sa se adapteze Dumnezeu la necredinta mintii noastre? El a spus, noi trebuie sa ascultam. Punct. Daca avem o problema cu necredinta trebuie sa ne-o rezolvam. Citat:
taina = lucru necunoscut de noi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 23.04.2010 at 16:03:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nici pe samani, vrajtori samd. nu-i intelege nimeni cand fac descantecele lor, graiesc taine.... au cam toate caracteristicile "vorbitorilor in limbi". |
|
|
|||
|
|||
|
Daca vrem, vom gasi in Biblie justificare pentru orice. Ideea este sa fim oameni inteligenti si sa fim capabili sa distingem lucrurile. Pentru multi, Scriptura este o adunatura de texte care se bat cap in cap, la prima vedere poti crede asa ceva, numai ca in realitate lucrurile sunt foarte clare. Mantuitorul cat a fost pe pamant a facut lucruri concrete, nu a stat la povestit basme si a sfatuit pe altii sa faca la fel.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|