![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am fost rob in Romania. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cati vor fi gasiti in haine de nunta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sanhedrinul de acum 2000 de ani a hotarit. Evreii Il asteapta pe Messiah. |
|
|||
|
|||
![]()
esti croitor?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
putinii evrei care au mai ramas il mai asteapta pe Mesia,ca citeam undeva ca din cele 12 neamuri au mai ramas 10,si mai recent evreii alearga cu seringile sa isi caute inaintasii..ironia sortii .. ..in Afganistan
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
traduci din patagoneza antica? ce fel de fraza e asta? nu cumva e lipsa de virgula si punct, sau invers? Si niscaiva distante acolo nu trebe? Sa dau eu lectii unei tzaranci neaose? Eu care am reusit plecarea amu 45 de anisori? Dupa ce va corecta, poate ca voi raspunde. Auzi, dom'le - alearga cu seringa. Bine ca nu cu harlebada. Au si platosa? Last edited by ben_gal; 15.04.2010 at 01:42:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu vreau sa pun nici o virgula daca vreau sa pun ceva pun punct ..na fara virgule o dai cotita ca de obicei..tipic ..acu intalesasi? |
|
|||
|
|||
![]()
neamurile ,unde sunt neamurile?
Ministerul Afacerilor Externe israelian a decis să finațeze o anchetă pentru a stabili o dată pentru totdeauna dacă paștunii, etnie din sânul căreia fac parte talibanii din Afganistan și Pakistan, fac parte dintre triburile străvechi israeliene. Există foarte multe similitudini între paștuni și vechii evrei, de la îmbrăcăminte, mâncare, rituri, până la tradiții familiale. Cum studiul nu poate fi făcut în Afganistan sau Pakistan, unde ar fi imposibilă prelevarea de mostre ADN, cercetătorii și-au îndreptat atenția spre India, unde de asemenea există o importante comunitate de această etnie. Responsabilă de cercertare va fi o indiancă, Shahnaz Ali, care va studia legături dintre paștunii Afridi din regiunea indiană Lucknow și anumite triburi din Israel care au migrat în Asia cu mii de ani în urmă. Paștunii ar putea fi descendenții tribului Efraim, din nordul Israelului, care au fost exilat de invadatorii asirieni în 721 Î.H. Unii dintre descendenții acestui trib israelit pierdut s-ar fi stabilit în India între 1202 și 1761. Israelul nu a precizat care este scopul unei astfel de cercetări. Speră oare într-o reconciliere între evrei și musulmani? Last edited by o_tzaranca; 15.04.2010 at 01:59:38. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|