![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Am postat in sectiunea cu stiri si anunturi, la parintele Justin, apelul facut de obstea manastirii. Sper ca sunt suficiente persoane receptive la apelul spre rugaciune. Era mentionata ora 21 in articol. Transmiteti mai departe, ca pana la urma in asta sta puterea noastra :)
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Iustin Parvu operat | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.06.2013 00:29:15 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Parintele Iustin Parvu implineste azi 90 de ani! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 13.02.2009 12:00:47 |
|