Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2010, 00:14:37
Miha-anca
Guest

Implicit

Multumesc pentru raspunsul dat, Mihnea Dragomir. Gasesc insa destul de putine informatii despre avertizarea catolicilor privind venirea Antihristului, comparativ cu ce gasim la ortodocsi. Din cele citite, vad mai mult preocuparea pentru venirea a doua a Domnului, ce-i drept dupa o perioada grea pentru oameni in general si pentru crestini in special.
Cred ca este f important, ca in vremuri tulburi, in care nu se mai distinge bunele de rau, ba chiar se confunda, sa fie scrieri ale Sfintilor, care sa fi avut prin Duhul Sfant vedenii, cu privire la vremurile cele de pe urma. Ca dupa ce se implinesc cele scrise in Scripturi cu privire la antihrist, va veni apoi Domnul, nu in trup ci in slava, asta se stie.

Nu mi-am putut da seama pentru ce s-au tinut in secret aceste proorocii de la Fatima. Ce anume nu trebuia inca dezvaluit?

Sfintii, care sunt de dinainte de Marea Schisma imi sunt cunoscuti; sfintii catolici de dupa, mai putin sau deloc. Ar fi interesant de stiut ce au scris acestia de venirea Antihristului.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
paraclisul Maicii Domnului patricia2006 Generalitati 1 10.09.2012 01:31:53
Tanguirea Maicii Domnului mihailt Generalitati 10 25.07.2012 14:00:37
iconita Maicii Domnului loredana Intamplari adevarate 8 25.09.2010 14:03:34
aparitiile de la Fatima si scrisorile maicii Lucia crestinOrtodoxa Generalitati 1 07.09.2010 00:23:30
Acatistul MAICII DOMNULUI cristiboss56 Rugaciuni 6 08.12.2007 05:04:38