Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Ar trebui sa fii foarte fericit in situatia unicului detinator al adevarului absolut.
|
Tu n-ai fi?
Dar eu sunt unicul deținător fiindcă alții nu-L vor și nu pentru că aș fi eu mai deosebit, mai vrednic. Păi după atâtea explicații și pe tine te doare că te-am rănit în infailibilitatea ta? Păi rămâi atunci cu vrăjitorii științifico-fantezici de prin gLume și crede că eu mă dau infailibil și discutați flatându-vă între voi... și asta ai zis ca să ai argument... că alt argument n-aveți decât tot felul de insinuări și persiflări... Păi dacă nu-i credeți voi pe prooroci, pe sfinți, cum atunci să credeți ce vă dezvăluie un mic roboțel așa ca mine? Te doare că eu am Adevărul absolut? Păi dacă L-ai avea și dumneata atunci sigur nu m-ai ironiza și iată deci încă o dovadă că eu Îl am și nu dumneata.
Deci cum anume să fac să te cauți în perla aia falsă făcută după rețata din cărțile de poker, perla inerțială, ca să găsești păduchele din ea cu care o să ți se împuie ție tot capul tău cândva? Dar nu-l strivi dacă-l găsești, ci pune-l înapoi pe pisikăă... pentru ca să nu trimită nenia, eretele de pe umărul drept, și să-ți ceară la schimb sufletul tău plin de grijania lui tanti.