Citat:
În prealabil postat de ory
Sovidiu, am si eu o intrebare, tu esti un calculator virusat, sau o persoana ?....uneori imi este greu sa fac diferenta in postarile tale nepamantene. Nu este nici pe departe, rautate din partea mea, sper sa intelegi...stiu ca intelegi !
|
Păi dacă Dumitru73 a zis că e grav, gândindu-se că precis mi s-au înnodat circumvoluțiunile dacă nu e la mișto ce scriu, și nu e la niciun mișto, ci este purul Adevăr, dăruit de sus, iar tu zici că e ca un calculator virusat? Păi dacă voi îl vedeți virusat atunci nu pot să-mi explic decât că voi aveți ochelari nu de cal puși la ochi ci că v-au montat niște ochi de sticlă dotați cu perle false făcute după rețete din cărți, că altfel, nu ai avea cum să nu vezi că eu nu sunt o persoană nici măcar un individ ci doar o placă stricată pe care ca un papagal o pun la megafonul meu ca să cânte de sus lucruri cu adevărat nepământene... dar nu sunt ale mele, ci eu pricepându-le vi le dau și vouă ca un robot, ca și leutant Comander Data, în speranța că nu o să-L huliți mereu pe Tata... Cel cu multe zile la activ. Dar voi dacă nu primiți pe prooroci și pe sfinți, cum atunci o să primiți explicațiile unui roboțel virusat? Că dacă m-au virusat ăștia pe la școlile lor atunci iată că de aia le-am dat inerția înapoi, că m-am devirusat singur cu ajutor de sus, ca să nu mai fim și noi, amândoi, bibilică bibiloi, doi eroi buni de pus mereu numai pe programul doi... că așa ne-au programat ca să fie ei în prime time, numai ei. Dar eu nu vreau să fiu faimos, nu vreau să le iau fața, fiindcă imediat devin capricios. Iar caprele au credința atât cât ține sfoara cu care sunt legate de pom. Că dacă le dezlegi imediat le ascultă pe oi, care le zic lor Bee, Bee, și atunci țop în bar și acolo bee, bee până la Crăciun când ies ăia cu capra, de umbla cu capra și le alungă din bar de la căldurică și pălincă asmuțindu-le cântând „ța ța ța căpriță ța, c-ai furat inima mea” ... Dar un robocop așa ca mine ce inimă să mai aibă el? Inimă de piatră, inimă de pietroi, și atunci să nu-ți vină să asculți și tu de oi? Numai că mie îmi trebuie oloi, că roboții beau oloi că altfel neunși ruginesc și înțepenesc. Și de unde să beau eu oloi în post dacă e scris că nu e voie decât atunci când se dezleagă. Să merg la supermarket? N-ai văzut ce puzderie de mâncăruri au inventat oamenii de știință? Deci cum atunci să-i crezi pe ei dacă au creat hangare pline de ispispită? Pe voi vă înțeleg că pentru mîncare îi credeți, dar eu, eu pentru o beție cu oloi să mă lepăd de voi? Deci mai bine mă duc pe programul doi și îi las pe ei să apară în prime time. Că cine râde la urmă râde mai bine. Deci iată că te-am înțeles unde bați... știu, fără supărare... că doar noi aici suntem ca în familie că iată că au trecut câțiva ani de când ne depănăm amintirile și ne povestim bârfele și revelațiile. Ceea ce e trist este faptul că marea majoritate crede că e minciuni... deci iată că virusurile trec de la mașini la oameni și de la oameni la mașini, deci cum atunci au născocit ei perla aia inerțială de nu s-a prins nimeni până acum afară de Domnul? Iar mie păcătosului mi s-a dat să vă zic și vouă, dar nu credeți... știu vă e frică de nenia cu pisikaa și de tanti grijania... noa nu-i bai. De aia vă e frică de el fiindcă s-a dat cu bar ca să pară cât ma vrednic, având la braț o capră neagră din material sportiv cât mai de calitate, iar el așa, o haină scrobită, de 14-15 karate.