![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Scuze tuturor de offtopic.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Omul este supus pacatului si interpretarilor eronate. Deci daca Hristos nu a declarat acest lucru PERSONAL, nu este adevarat, ca urmare nu mai insista cu Traditia. Ea este bunicica insa a fost creata prin mari filtre UMANE si scapari specifice firii cazute a omului...asa ca tine-ti parerea pentru tine pune mina si mai studiaza psihologia umana..nu considera ca stai in fund nefacind nimic si brusc vei fi invaluit de inteligenta, asa miraculos . NU toti practicantii cred orbeste. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu te-am INVITAT sa-ti dai jos ochelarii de cal impusi de nu stiu cine si sa ai CURAJUL pierdut, sa mai citesti si sa privesti in jur cum se comporta fiinta umana IN REALITATE nu din povesti si acest lucru se face SI prin studierea elementelor de baza a psihologiei umane!..de ce? deoarece acolo POTI VERIFICA IMEDIAT cele afirmate! parerea mea... in rest, numai bine! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| 1 Martie - 8 Martie | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 107 | 27.04.2015 20:57:53 |
| 9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 11:46:12 |
| 4 martie 1977 . . . | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 11.03.2011 18:47:41 |
| 8 Martie 2009 | arkash | Generalitati | 0 | 08.03.2009 17:21:41 |
| 8 martie | radup | Generalitati | 61 | 14.03.2008 23:45:47 |
|
|