Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2010, 00:38:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
stai stai nu imi rastalmaci cuvintele ,eu am spus doar ca dc ai grija de tine ,nu e nevoie sa te vaccinezi !
eu nu oblig pe nimeni sa faca ,cum fac eu ! tu ai o boala cronica autoimuna ,ca sa poti sa iti dai cu parerea despre vaccin si boala cronica ? eu nu sunt dispusa sa imi risc viata ! eu am devenit alergica la nurofen si augmentin,si ceea ce mi.a explicat un medic de afara imi este de ajuns ,ca acum sa spun NU vaccinului ! insa nu am spus ca sunt impotriva medicamentelor,insa atunci cand sunt necesare cu adevarat ! nu hai sa ne vaccinam ca a murit acel tanar ,si presa a aruncat repede "bomboana" ca ar fi murit din cauza gripei noi !
TU ESTI DE ACORD SA ITI "DAU" PENTRU O SAPTAMANA TIROIDA MEA HASHIMOTO,CA SA IMI SPUI APOI DACA TI-AI MAI FACE VACCINUL STIIND CE RISC ITI ASUMI ?
si ca sa te informez bine ,din sursa sigura ,din domeniul medical,ni s-a spus sa NU ne vaccinam !
De ce, toti doctorii trebuie sa fie mai intai bolnavi de o boala ca mai apoi sa vorbeasca despre ea sau asa o trateze?

Tu esti un caz particular, nu generaliza.

Chestia cu "sursa sigura" e interpretabil. Ceea ce e sigur pentru tine pentru altii poate sa nu fie asa sigur.

Nu mi-ai zis daca ai face experimentul cu vitamina D si TBC -ul.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit gripa porcina? Lavrentiu Generalitati 11 24.04.2011 15:52:10
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
Gripa porcina sau gripa porceasca? iulyaan Generalitati 38 18.11.2009 17:16:56
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Stiri, actualitati, anunturi 1 11.05.2009 00:24:45
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Generalitati 0 08.05.2009 12:09:17