Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos
stai stai nu imi rastalmaci cuvintele ,eu am spus doar ca dc ai grija de tine ,nu e nevoie sa te vaccinezi !
eu nu oblig pe nimeni sa faca ,cum fac eu ! tu ai o boala cronica autoimuna ,ca sa poti sa iti dai cu parerea despre vaccin si boala cronica ? eu nu sunt dispusa sa imi risc viata ! eu am devenit alergica la nurofen si augmentin,si ceea ce mi.a explicat un medic de afara imi este de ajuns ,ca acum sa spun NU vaccinului ! insa nu am spus ca sunt impotriva medicamentelor,insa atunci cand sunt necesare cu adevarat ! nu hai sa ne vaccinam ca a murit acel tanar ,si presa a aruncat repede "bomboana" ca ar fi murit din cauza gripei noi !
TU ESTI DE ACORD SA ITI "DAU" PENTRU O SAPTAMANA TIROIDA MEA HASHIMOTO,CA SA IMI SPUI APOI DACA TI-AI MAI FACE VACCINUL STIIND CE RISC ITI ASUMI ?
si ca sa te informez bine ,din sursa sigura ,din domeniul medical,ni s-a spus sa NU ne vaccinam !
|
De ce, toti doctorii trebuie sa fie mai intai bolnavi de o boala ca mai apoi sa vorbeasca despre ea sau asa o trateze?
Tu esti un caz particular, nu generaliza.
Chestia cu "sursa sigura" e interpretabil. Ceea ce e sigur pentru tine pentru altii poate sa nu fie asa sigur.
Nu mi-ai zis daca ai face experimentul cu vitamina D si TBC -ul.