Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2010, 12:44:19
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Implicit o vorba pentru AteulCelRau si nu numai..

Prietene AteulCelRau ca si ceilalti dealtfel oare pentru ce ai venit pe acest forum ? ma gandesc (asa cred eu ) ca ai vrut sa vorbesti despre ceva care pe tine te chinuie si vrei ca si ceilalti sa aibe parte de acelasi zbucium..poate ca esti satul de vorbe bisericoase..daca unii au vorbit asa, ti-au spus cu dragoste, in simplitatea lor...nu totii oamenii sunt asa de "fericiti" cum esti tu...si totusi..acest Hristos si Dumnezeu de care tu vorbesti cu atata indiferenta ne-a invatat sa iubim chiar si pe vrajmasii nostri(care pot fii si ateii) care Budha, Mahomed sau alt Dumnezeu a mai invatat asa ??? - sa ne iubim vrajmasii - te las pe tine sa raspunzi cu toate ca la ceea ce te-au intrebat cei de pe forum da-mi voie sa-ti spun ai fost cam zgarcit in raspunsuri..ori marea ta "fericire" de a fii ateu nu te-a lasat sa te cobori pentru a raspunde, or unele poate te-au pus pe ganduri..ma rog nimeni ne te constrange sa crezi ceva - poti crede ce vrei..asadar, noi vrem sa-ti aratam dragoste prin vorbele, cuvintele noastre..daca acestea nu-ti trebuiesc si nu ai nevoie de ele - fie precum tu voiesti..te rog nu mai trimte linkuri catre filmulete in care anumiti oameni spun si vorbesc despre Hristos ma refer la acei mascarici care tzip cat ii tine gura si pe alocuri le mai sare si cate o flegma (pt cei care nu stiu vorbesc despre cei de alte credinte care il propovaduiesc mincinos pe Hristos) nu acolo se afla Hristos..am avut si eu momente de negare ca si tine si orice vorba despre Dumnezeu, Hristos parca ma irita..repet nici nu-mi doresc sa te constrang cu ceva(prin vorbe vreau sa spun) si nici nu asa avea cum - m-as lovii de "fericirea" ta :) stii ce e comic ? atata zbucium, atata neliniste pe cei ce sunt atei si nu numai..de parca se simte ca le lipseste ceva..vor sa arate, sa dovedeasca ca Dumnezeu nu exista ca totul e doar o facatura a preotilor, inalta fiecare pumnul catre cer ,spumeg (nu stiu daca e cazul tau vorbesc in general) dar mai tarziu multi, foarte multi dintre acesti atei (devin mai maturi in gandire si sinceri cu ei cred) recunosc intr-un sfarsit ca acest Dumnezeu exista, gandeste altfel de cum am gandi noi logic uneori, dar El exista, lucreaza si este prezent in orice moment al vietii unui om..a si vorba - crede si nu cerceta - nu o a spus Hristos..este o vorba proasta spusa de nu stiu cine pentru a tulbura si mai mult..dimpotriva sa zis Cautati si veti afla ,bateti si vi se va deschide..sper ca nu ti-am atins si umbrit prea mult lumina ta de "fericire" cu aceste vorbe...iti doresc mult bine desi nu te cunosc prietene..si o vorba daca imi permiti nu te simtii obligat fata de cineva cu ceva..singur esti stapan pe tine dar daca cauti ceva cauta cu sinceritate si ai sa gasesti..te salut :)

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58