![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
COSTIINTELE NOASTRE DESTUL DE ADORMITE INCEARCA SA LE TREZEASCA PRIN SCRIERILE LUI ,PARINTELE ARSENIE BOCA ..si mai mult ne arata si consecintele pacatelor ,la ce duc ele ..dc noi nu vrem sa credem asta ..sa nu judecam ..mai bine sa ne trezim contiinta proprie sa sa o punem sa judece prin prisma prezentata de parintele si vom vedea cita dreptate are!..o trimbita a lui DUMNEZEU ,cum este parintele arsenie boca nu trebuie NICIODATA subestimata!!..caci este daunator pt. propriile noastre suflete!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prea multe indicii la tine incep sa ma puna serios pe ginduri, lucru care m-ar intrista foarte mult, crede-ma si cred ca si pe Jeni! Ma sperie faptul ca in aceeasi fraza ai montat si o amenintare TIPICA LOR, a puciosilor, si il banuiesc din ce a scris mai sus si pe Inorog ca aluneca pe aceeasi panta, daca nu este deja adept. Este foarte trist, mai ales ca esti pe cale sa cazi prada unor oameni bolnavi sufleteste si mintal care sunt convinsi ca sunt sfinti si profeti si primesc mesaje zilnice neintelegind de fapt ca astfel se manifesta schizofrenia! |
|
|||
|
|||
![]()
Pardon. Ti-l citez pe parintele Arsenie "celalalt" adica parintele Papacioc, si tre' sa recunosc ca m-am amuzat copios de ce-a zis "au pus sfanta lor la verificari in altar si ce sa vezi, a inceput sfanta sa puta" (vorbind de "puciosi"). In ce ma priveste am inteles ce fel functioneaza cand s-au apucat sa spuna sa nu mancam zahar in post ca e filtrat prin carbune de oase. Pai poate trebuie sa nu inhalam nici aer, caci contine dioxid de carbon care tocmai a fost ragait de o vaca, ce parere ai?
Iar privind lucrurile care te nelinistesc, eu zic s-o lasi mai la mila lui Dumnezeu pana nu te verifica El daca si poti face razboi pe cat esti de speriat, haha. Ce alunecare, frate, care anarhie. Mai ai un pic si ai sa chemi un dominican sa ne pipaie la dreapta credinta cu brodechinii. Ma rog, metaforic, ca nu cred ca ai sa fii vreodata uracios ca aia. Ce-s alarmismele astea. Aaa, l-au numit puciosii pe cutare parinte "sfant", pai Satana striga prin gura demonizatului ca Iisus e Sfantul lui Dumnezeu, si asta nu cred ca inseamna ca Iisus era altcineva decat era. Si iarta-ma daca te-am speriat cu ceva, dar in materie de erminii vorbim de "exprimare artistica" adica o problema cu un oarecare grad de subiectivitate. Cata vreme reprezentarea nu e necuviincioasa sau nu incalca in vreun fel dogma, nu s-a incalcat nici o erminie. Bisericile primare aveau icoane din grafitti pe pereti. Si era mai multa ortodoxie acolo decat la Sfanta Sofia, cand isi morfolea rugaciunile sub cupola un basileu ajuns pe tron prin ucidere si care urma sa plece tot asa. Last edited by inorog; 10.02.2010 at 03:11:53. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|