Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2009, 19:01:11
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Pe mine sa ma ierte Dumnezeu, mie imi plac animalele si le doresc numai bine, insa mi se pare ca un om e muult mai important. cand vad pe strada cucoane in varsta cu animalutul dupa ele, pe care il pupa in bot si mananca din aceeasi strachina cu el... un copil nu ar creste! Sunt batrane care prefera sa aiba un animal in casa decat un nepot. Un caine se multumeste cu putina hrana si putina afectiune, insa un copil sau un batran cer muuult mai multa responsabilitate. Din pacate, sunt maltratati si mor de foame mai multi copii si batrani decat caini si pisici! Stiu ca tot omul e de vina pentru asta, tot rautatatea si nepasarea noastra. Nu ma intelegeti gresit, dar eu consider, fara a dori sa supar pe cineva, ca avem alte prioritati...
tu consideri ca ai alte prioritati ,eu si poate multi ca mine considera ca au altele ,asta nu inseamna ca eu sunt mai rea ,iar tu mai bun ! am mai spus ,ne nastem fiecare cu un scop...eu sunt una din persoanele care prefera sa creasca 50 de animalutze decat sa adopte un copil ,si nu mai discut motivele,insa pot ajuta si un copil sau un batran daca are nevoie !
modele si noi avem doi cokeri spaniel englez ! baietii nostrii au nevoie de fff multa atentie ! un animalutz nu e un bibelou pe care il ai in casa glyks ! si despre asta e vorba,te citez : un caine se multumeste cu putina hrana si putina afectiune !!! omul ii dai un deget si vrea sa te ia cu tot ! animalutzele nu ! ele sunt fericite dc le mangai doar ! omul dc il alini (caci poate tu chiar nu ai de unde sa ii dai ) cu vorba ,iti reproseaza ca vrea ceva material ,si tu vii sa ii vorbesti ! Si nu cred ca faptul ca omul are mai mare nevoie de ajutor ,poate explica cruzimea anumitor oameni !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? sophia Postul 95 22.10.2012 17:08:09
Omul-animal, e posibil,oare ???!!! guardian knight Generalitati 8 17.12.2011 20:53:22
Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra absolutep0wer Generalitati 19 03.09.2010 10:16:20
"Omul animal indumnezeit" de Panayotis Nellas mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 1 19.05.2009 23:33:50