Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2009, 11:27:51
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Cred ca nu stii ce spui... Intre noi nu existau secrete, cu atat mai putin minciuni! Ce cred despre primirea "botezului cu Duhul Sfant"? Iti spun sincer si te rog sa nu te simti ofensat. Asta e parerea mea: s-a lepadat de Dumnezeu si de tot ce tine de El, si-a vandut BOTEZUL si a acceptat un altul (cand stim toti ca "exista un singur botez"), ca a vrut semne si minuni si nu ma mir deloc ca le-a primit... Si, sincer, a devenit un necunoscut pentru mine.
De mintit stiu sigur ca ma minte. De exemplu acum doua saptamani, intr-o sambata, stiam ca e la munca, l-am tot sunat, dar telefonul era inchis. Cand a venit acasa, l-am intrebat ce s-a intamplat si mi-a zis ca i s-a descarcat tel. Dar luand tel de pe masa, l-am deschis si era incarcat ("full")... L-am intrebat ce semnifica asta si mi-a zis ca a fost de la 11 la rugaciune (a venit acasa la 6). L-am intrebat de ce nu mi-a zis, de ce prefera sa spuna minciuni. Mi-a raspuns ca nu credea ca as fi inteles. Si intr-adevar: ce rugaciune tine 7 ore?....
As discuta pe teme religioase cu cea mai mare placere. Ideea este ca e fixist si tot ce spun eu e gresit, ba chiar il enerveaza la culme. Si prefer sa nu vorbesc, sa spun Crezul si Tatal nostru in gand si sa ma rog sa-mi dea Dumnezeu putere SA TAC.
As da orice sa pot discuta cu el, asa cum discut cu tine, pe forumul asta. Dar cu el nu este posibil. Probabil nu concepe ideea ca eu nu vreau sa ma "pocaiesc"
A devenit penticostal cu acte in regula.Cam asta e "spiritul" lor,al multora dintre ei.Eu as eticheta cultul asta ca un cult ipocrit.Multi dintre ei se vad buni in ochii lor si cred ca fac bine,si nu au puterea sa se vada asa cum is si sa vada lucrurile asa cum sunt.Dupa cum zice Solomon "multe cai i se par bune omului dar la capatul lor e moartea".

@peetor

Eu am vazut mai mult laudare din partea vorbitorilor astia in limbi, nicidecum smerenie.Ceva de genul eu am vorbit in limbi eu is mantuit/a.Un aer de superioritate si mandrie.

Tot asha credeam si atunci si asa cred si acum.In Rai va fi plin de oameni care s-au inchinat in duh si adevar,totusi e bine sa meditam si la ce inseamna asta.Ierusalim cel ceresc este mama a tuturor celor ce o primesc ca mama.Cei ce neaga rolul ei de mama si o hulesc o pot avea ca mama?Sigur ca doar Biserica Ortodoxa e adevarata, de credinta adevarata, Imparatia lui Dumnezeu pe pamant si Mireasa lui Hristos.

"Unde este Biserica, acolo e si Duhul lui Dumnezeu si unde este Duhul lui Dumnezeu, acolo e si Biserica si tot harul, iar Duhul e adevarul" (Sfantul Irineu al Lyonului, Contra ereziilor 3, 24, 1)
Apocalipsa 22:17.Și Duhul și mireasa zic: Vino. Și cel ce aude să zică: Vino. Și cel însetat să vină, cel ce dorește să ia în dar apa vieții.
1Timotei 3:15.Ca să știi, dacă zăbovesc, cum trebuie să petreci în casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp și temelie a adevărului.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10