![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fani71 stiu ca si stresul influenteaza ,dc ai putea sa citesti mai multe despre tiroida hashimoto(ca sa ma intelegi ) ti-as multumi din suflet ! si atunci ,abia dupa ce citesti ,sa imi spui cum te-ai simti dc ai fi in locul meu ? Azi mi-a spus parintele M. ca D-zeu o sa le aseze el pe toate ,sa ii multumesc ca am un sot care ma iubeste enorm ...poate are dreptate ...o sa vb cu cristina ...eu iau hormoni sintetici,si crede-ma ca am cautat sa vad dc exista ceva natural pt mine ,dar la tiroida mea care nu mai secreta nici un hormon ,EUTIROX se numeste salvarea !
multumesc ,ca incerci sa ma ajuti asa cum poti !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca dupa unii ar trebui sa fim ca iehovistii si sa refuzam tratament medical cand avem nevoie. Ca vorb-aia, trebuie sa stam smeriti si sa asteptam cu interes sa vedem ce-are Dumnezeu in sac.
Daca tot avem liber arbitru, inseamna ca putem face ce dorim; una din responsabilitatile care decurge din asta e sa ne purtam singuri de grija.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Doar nu vom astepta sa vina Hristos din Cer sa ne vindece fiindca in noi salasuieste trufia si mandria . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar, esti binecuvantata de Dumnezeu daca ai un sot care te iubeste si il iubesti. Intotdeauna avem in viata si o problema sau mai multe, uneori grave, si sunt greu de purtat. Poate inainte sa il gasesti pe sotul tau iti doreai cu ardoare sa gasesti un asemenea barbat, iar acum ti se pare oarecum firesc ca el este langa tine. Daca i-ar fi viata in pericol, ti-ai da seama iarasi ce binecuvantare este. Si tot asa. Noi care avem copii nu ne dam seama poate si nu multumim destul lui Dumnezeu pentru asta... Ar trebui! Si sigur, ar trebui sa nu va judecam pe voi. Dar cred ca aici oamenii isi spun pur si simplu parerea, nu cred ca este nevoie sa te simti judecata sau condamnata. Toate cele bune! Sa te ajute Dumnezeu sa ai copii!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din punctul meu de vedere o astfel de lupta cu tine insati inseamna sa faci absolut totul pentru a avea un copil. Daca te intereseaza pot sa ii cer datele de contact ale medicului respectiv. DOAMNE AJUTA! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
scuze ca m-am indepartat de la subiect
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? | teodoraianys | Morala Crestina | 98 | 12.10.2013 23:40:42 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Inseminarea artificiala | Dia20_diana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 04.06.2008 01:05:15 |
Casatorii interzise | petra | Nunta | 3 | 13.02.2008 15:36:47 |
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? | veronica_dorina | Religia Islamica | 51 | 22.11.2007 22:27:36 |
|