Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Efectul de turmă acționează doar în turmă. Eu am fost ortodox și am ales să ies din turmă, alegând să devin adventist de bună voie, fără a fi îndoctrinat. A fost o alegere deliberată prin convingere personală în urma studiului Scripturii, așa că vă rog nu trageți concluzii eronate pe baza prejudecăților dvs.
|
daca ai fost ortodox ,si acum esti adventist,inseamna ca nu ai fost destul de puternic sa lupti cu raul ! in Biblie (nu stiu sa iti dau citatele ) se spune ca vor aparea false credinte ,care vor incerca sa atraga adepti in randul lor ....si dc nu stiu sa iti dau citatele nu inseamna ca acum tu poti veni si bombarda cu n citate ,incearca sa ai o discutie libera cu, cuvintele tale ,caci sunt satula de cei ce citeaza din Bibilie ca si cand ar zice o poezie ,iar sufletul le e plin de rautate si invidie ,fatarnicie etc !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro