Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2009, 14:28:20
veveritza
Guest

Implicit

Interesante discutii, daca facem abstractie de discutiile de pe topicul cu martorii lui iehova unde sunt clar blamati;
permiteti-mi sa va spun un banc ca sa mai destind putin atmosfera asta incordata:
Un ateu se plimba prin padure si admira frumusetile naturii: ce copaci frumosi are natura, ce apa frumoasa,etc; la un moment dat ii iese un urs in fata; ateul se sperie in fata mortii si striga din toate puterile:"Doamne, ajuta-ma sa scap!";Dumnezeu il aude si momentul urmator ingheata totul in jur apoi il intreaba pe om de ce a strigat sa il ajute din moment ce nu credea in existenta Sa;omul ii raspunde ca nici atunci nu credea dar mai are o rugaminte: ar putea sa-l transforme pe urs in crestin?
-"Da", ii raspunde Dumnezeu iar in momentul urmator totul revine la viata;apoi ursul ingenuncheaza ,isi impreuneaza labele si spune:"Doamne, te rog binecuvinteaza si masa asta"!
Adica, totusi: star, megastar, rege...dar totusi...martor al lui iehova.
Cine crede ca poate sa se roage si sa ispaseasca din pacatele lui MJ nu pot decat sa spun "Doamne da-i putere si rabdare in ispite" pentru ca eu nu duc nici ispitele pentru pacatele mele.
Doamne ajuta si numai bine
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Colombo Daniel_7 Stiri, actualitati, anunturi 5 10.07.2011 21:02:21
Mama mea a murit ichim Generalitati 15 08.08.2008 02:26:13
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin alexandra28again Generalitati 23 09.05.2008 15:27:01