Citat:
În prealabil postat de Anna
E adevarat, dar e foarte mult din nestiinta la o fata. Eu abia pe la 20 de ani am aflat in ce fel pot ispiti de fapt prin imbaracaminte, pana atunci credeam ca numai muncitorii libidinosi pot gandi chestii de alea despre o fata. Iar ceilalti credeam doar ca admira frumusetea. A fost un soc pentru mine sa aflu ca toti au tot felul de ganduri si inca nu mi-am revenit. Macar muncitorii is sinceri.
|
am ras cu lacrimi... esti amuzanta. mai ales la partea cu muncitorii... deci, pana la urma sa inteleg ca apreciezi sinceritatea suieraturilor si a vorbelor deocheate cand treci pe langa ei, decat a celor spuse in gand de catre cei... nesinceri.
cat despre topic... cand aceste lucruri sunt explicate de catre duhovnic se inteleg mult mai bine. aici nu vom ajunge decat la o lunga dezbatere despre cum si despre de ce...
orice femeie trebuie sa aiba o discutie sincera cu un preot care ii va explica exact ce nu trebuie si cand anume sa faca.
duhovnicul meu, de exemplu, permitea cand era frig ca femeile in cauza sa stea in spate, in biserica.