![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si acum de unde ai tras concluzia ca trebuie sa dai spaga? Ai mers la episcop? |
|
|
|||
|
|||
|
gand in gand.. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Actiunile IPS Teodosie sunt de inteles, peste tot trebuie sa dai atentii, banii fac lucrurile sa se invarta; cu totii avem nevoie de ei, ca doar traim in consumerism (sa nu mai zic ca fosta mea prietena de la inceputul anului, desi e doar la facultate, nu putea trai cu sub 1500 de euro pe luna). Ar trebui sa fiti mai intelegatori cu omul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu o mai puteai intretine? Dar daca ti-ai fi permis sa o intretii, 1500E/luna fiind putin pentru tine, o pastrai? Acum este cu unul care castiga mai mult decat tine? Sau ii ofera alte avantaje mai..consistente? Intreb si eu asa..ca bagarea de seama e la mare cinste, din cate vad. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai Mihail, tu unde traiesti?...deci daca femeia i-a spus de spaga inseamna ca asta A INTELS EA din DISCUTIE cu el si ca o dovada aditionala este faptul ca preotul nu s-a ofuscat ci doar a rugat-o sa schimbe TERMENUL pe care-l foloseste ca SUNA AIUREA CUMVA...este incredibil ce se intimpla!!! Mihail, tu nu ai vazut intregistrarea video CLARA de la COZIA(citeva pagini mai sus)...nu te-ai convins care este mersul si cum se trimit clientii de la unul la altul?...cum s-a trivializat totul?...cit de putine lucruri au ramas serioase..restul fiind mistocareala si dialog pur lumesc |
|
|
|||
|
|||
|
Pai cum IPS nu are nimic pe numele lui? Adic juridic care e situatia lui?
Nu are patrimoniu personal? E un cetatean al Romaniei si nu are nimic pe numele lui? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fata/femeia vorbea de ceva, tu vorbesti de Cozia. Ca si cand ce s-a intamplat acolo (nu stiu ce s-a intamplat, n-am urmarit) ar fi musai o regula peste tot. Asta imi aduce aminte de povestea cu ochiul curat care le vede pe toate curat, dar ochiul murdar.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cine ti-a cerut, ce si pentru ce. Asa ar fi corect daca vrei sa fii corecta. Daca nu, sunt doar vorbe in vant si cu pacat. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu vreau să fiu corectă față de oameni căci dreptatea oamenilor "este ca o cârpă lepădată înaintea lui Dumnezeu".Am dat doar un axemplu aleatoriu.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 15:38:47 |
| Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 14:10:38 |
| Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 23:34:34 |
| IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 22:08:35 |
|
|