Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2009, 17:41:15
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Căutam un loc de muncă.Am mers la biserica unde mă spovedeam,la preotul care era pe vremea aceia inspector de religie rugându-l să mă ajute să predau religia ca suplinitor(pe atunci se putea să predai religia fără a avea studii de specialitate).Mi-a spus că trebuie să merg la episcop............Am replicat că nu pot să dau [COLOR=red]șpagă [/COLOR]căci nu am de unde.Eventual voi da după câteva luni când, având salariu voi putea să plătesc.
Am fost serios atenționată să nu mai rostesc cuvântul [COLOR=red]șpagă[/COLOR] în biserică.Oare de ce?
Dacă fac păcate cu postările mele vă rog să mă iertați și să mă ierte Dumnezeu dar eu scriu doar atunci când am ceva de scris și încerc să nu judec.Corupția este generalizată și a infestat totul.
Să ne rugăm bunului și milostivului Dumnezeu să nu mai dăm și să nu mai primim foloase necuvenite.
Pai eu nu inteleg ai mers la preot si preotul te-a trimis la episcop ca acela sa iti dea un post daca avea disponibil.
Si acum de unde ai tras concluzia ca trebuie sa dai spaga?
Ai mers la episcop?
Vechi 08.05.2009, 17:43:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Pai eu nu inteleg ai mers la preot si preotul te-a trimis la episcop ca acela sa iti dea un post daca avea disponibil.
Ai mers la episcop?
gand in gand.. :)
Vechi 08.05.2009, 17:48:35
ionpat ionpat is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2009
Locație: Capitala
Implicit

Actiunile IPS Teodosie sunt de inteles, peste tot trebuie sa dai atentii, banii fac lucrurile sa se invarta; cu totii avem nevoie de ei, ca doar traim in consumerism (sa nu mai zic ca fosta mea prietena de la inceputul anului, desi e doar la facultate, nu putea trai cu sub 1500 de euro pe luna). Ar trebui sa fiti mai intelegatori cu omul.
Vechi 08.05.2009, 17:52:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionpat Vezi mesajul
Actiunile IPS Teodosie sunt de inteles, peste tot trebuie sa dai atentii, banii fac lucrurile sa se invarta; cu totii avem nevoie de ei, ca doar traim in consumerism (sa nu mai zic ca fosta mea prietena de la inceputul anului, desi e doar la facultate, nu putea trai cu sub 1500 de euro pe luna). Ar trebui sa fiti mai intelegatori cu omul.
Te-a lasat ea sau ai lasat-o tu?
Nu o mai puteai intretine?
Dar daca ti-ai fi permis sa o intretii, 1500E/luna fiind putin pentru tine, o pastrai?
Acum este cu unul care castiga mai mult decat tine? Sau ii ofera alte avantaje mai..consistente?

Intreb si eu asa..ca bagarea de seama e la mare cinste, din cate vad.
Vechi 08.05.2009, 18:06:44
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Ai mers la episcop?

Mai Mihail, tu unde traiesti?...deci daca femeia i-a spus de spaga inseamna ca asta A INTELS EA din DISCUTIE cu el si ca o dovada aditionala este faptul ca preotul nu s-a ofuscat ci doar a rugat-o sa schimbe TERMENUL pe care-l foloseste ca SUNA AIUREA CUMVA...este incredibil ce se intimpla!!!

Mihail, tu nu ai vazut intregistrarea video CLARA de la COZIA(citeva pagini mai sus)...nu te-ai convins care este mersul si cum se trimit clientii de la unul la altul?...cum s-a trivializat totul?...cit de putine lucruri au ramas serioase..restul fiind mistocareala si dialog pur lumesc
Vechi 08.05.2009, 18:10:04
ionpat ionpat is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2009
Locație: Capitala
Implicit

Pai cum IPS nu are nimic pe numele lui? Adic juridic care e situatia lui?
Nu are patrimoniu personal? E un cetatean al Romaniei si nu are nimic pe numele lui?
Vechi 08.05.2009, 18:11:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Mai Mihail, tu unde traiesti?...deci daca femeia i-a spus de spaga inseamna ca asta A INTELS EA din DISCUTIE cu el si ca o dovada aditionala este faptul ca preotul nu s-a ofuscat ci doar a rugat-o sa schimbe TERMENUL pe care-l foloseste ca SUNA AIUREA CUMVA...este incredibil ce se intimpla!!!

Mihail, tu nu ai vazut intregistrarea video CLARA de la COZIA(citeva pagini mai sus)...nu te-ai convins care este mersul si cum se trimit clientii de la unul la altul?...cum s-a trivializat totul?...cit de putine lucruri au ramas serioase..restul fiind mistocareala si dialog pur lumesc
Vezi ca nu judeci drept.
Fata/femeia vorbea de ceva, tu vorbesti de Cozia.
Ca si cand ce s-a intamplat acolo (nu stiu ce s-a intamplat, n-am urmarit) ar fi musai o regula peste tot.
Asta imi aduce aminte de povestea cu ochiul curat care le vede pe toate curat, dar ochiul murdar..
Vechi 08.05.2009, 18:21:51
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vezi ca nu judeci drept.
Fata/femeia vorbea de ceva, tu vorbesti de Cozia.
Ca si cand ce s-a intamplat acolo (nu stiu ce s-a intamplat, n-am urmarit) ar fi musai o regula peste tot.
Asta imi aduce aminte de povestea cu ochiul curat care le vede pe toate curat, dar ochiul murdar..
Da e o regulă.Nu dai nu obții nimic nicăieri.Și eu dau căci altfel nu se poate. Consider că este un păcat și mă spovedesc după ce o fac și cer canon pentru aceasta.Nu știu dacă ce fac eu este plăcut lui Dumnezeu dar încerc să "dau Cezarului ce este al Cezarului și ce este a lui Dumnezeu lui Dumnezeu"
Vechi 08.05.2009, 18:25:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Da e o regulă.Nu dai nu obții nimic nicăieri.Și eu dau căci altfel nu se poate. Consider că este un păcat și mă spovedesc după ce o fac și cer canon pentru aceasta.Nu știu dacă ce fac eu este plăcut lui Dumnezeu dar încerc să "dau Cezarului ce este al Cezarului și ce este a lui Dumnezeu lui Dumnezeu"
Afirmi ca este o regula, dar vad ca nu vrei sa ne spui in ce imprejurari ai aflat de "regula" asta.
Cine ti-a cerut, ce si pentru ce.
Asa ar fi corect daca vrei sa fii corecta.
Daca nu, sunt doar vorbe in vant si cu pacat.
Vechi 08.05.2009, 18:31:51
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Afirmi ca este o regula, dar vad ca nu vrei sa ne spui in ce imprejurari ai aflat de "regula" asta.
Cine ti-a cerut, ce si pentru ce.
Asa ar fi corect daca vrei sa fii corecta.
Daca nu, sunt doar vorbe in vant si cu pacat.
Nu vreau să fiu corectă față de oameni căci dreptatea oamenilor "este ca o cârpă lepădată înaintea lui Dumnezeu".Am dat doar un axemplu aleatoriu.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 15:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 14:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 23:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 22:08:35