![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Este o intrebare la care de cele mai multe ori ne vine greu sa raspundem ... si anume : de ce pleaca unii ortodoxi la sectari?
Eu cred ca .... din lejeritate .... multi habar n-au ca sunt ortodoxi, si cauta "slujbe" mai scurte, rugaciune mai putina, stat pe scaun, si pralavageala in loc de intalnire cu Hristos. Si cred ca cel mai importanta e ca : cei care trec nu cauta ADEVARUL ci confortul atat spiritual cat si material. Sa nu mai vorbim de ajutoarele care vin... Sa nu mai vorbim de "bagarea in seama" de care se bucura in special barbatii deoarece ajung "predicatori" ... Sunt multe motive ... de ce pleaca ortodoxi .... dar cred ca aia care pleaca n-au nimic in comun cu ortodoxia si adevarul si habar n-au ca au fost vreodata sau au detinut adevarul. Har si pace de la Domnul! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Potrivnicul , diavolul umbla racnind ca un leu cautand pe cine sa piarda... unde sa se duca diavolul sa ispiteasca ? cu cine duce el lupta ? pe cine vrea sa piarda ? NU PE CEI CARE INCEARCA SA FACA VOIA LUI D-ZEU...DE CE NU MERGE DIAVOLUL LA UN SECTAR ? De ce nu vorbesc pastorii despre ispite? De ce sectarul nu se pregateste continu de lupta cu Diavolul ? Pt. ca Satana nu actioneaza pe teritoriul sau...nu spune Hristos acest lucru cand este acuzat ca scoate pe diavoli cu ajutorul lui Belzebul ? In alt loc in Biblie se spune ca vor veni prooroci mincinosi care vor amagi oameni, DACA VA FI CU PUTINTA SI PE CEI ALESI... aparitia cultelor care au la baza 1 sau 2 FONDATORI nu se regasesc in aceste cuvinte ????? Ortodoxia are totusi o istorie...restul??? (asta cu istoria ar trebui sa trezeasca mintea sectarului ). Sectarii se considera oameni "sfinti" , toate faradelegile pe care le savarsesc sunt tratate de comunitate cu usurinta...trecerea la ortodoxie a unui sectar nu face decat sa fie cosiderat de comunitate ca fiind "OM FARA MINTE". |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 18:05:04 |
| Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 14:35:47 |
| Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 14:59:30 |
| Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 17:26:07 |
|
|