![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Care societate? Cine se amesteca? Cine vorbeste? [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Atunci cand ai un sot dement si-ti violeaza copilul.......e cam urat.acei oameni sunt o problema pt societate.e clar,au o problema psihica grava.ce facem cu astia?ii tinem pintre noi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti culmea. Violul e viol, pedofilia e pedofilie. Incestul e incest. Acum toate sunt fapte penale. Odata cu noul Cod Penal, incestul dispare de pe lista faptelor penale. Nu violul, nu pedofilia.
Nu stiu de unde ati scos-o pe-asta cum ca sunt de acord cu incestul. Personal nu sunt de acord, dar daca pe altii atat ii duce capul, cine sunt eu sa le cer condamnarea la inchisoare? E dreptul lor, atata timp cat sunt majori si cu discernamant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca e cam greu de realizat, ca incestul le cuprinde si pe acestea: viol si pedofilie. Si totodata le anuleaza, in caz de incest, caci faptasul merge la psihiatrie, e bolnav si trebuie sa ia niste pastile, in loc sa simta el insusi injosirea - la care si-a supus copii prin incest - mergand la inchisoare. Ai cumva habar de cat de murdat se simte un copil atins de un adult intr-un anume fel?!? Victimele au scris carti, descriind acest lucru. Dar astea sunt timpurile in care traim. Dupa cum vezi, normele morale nu sunt aceleasi pentru un agnostic si pentru un ortodox. Agnosticul este mai inclinat sa accepte pacatele - vezi si sodomia, cu care te-ai declarat de acord. Laxitatea asta de la cine crezi ca vine, daca condamnarea pacatelor vine de la Dumnezeu?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Insușirea principală a omului este aceea de a fi pașnic, ingăduitor, blând, smerit, liniștit, statornic iar nu a fi atras de mânie sau Alte Patimi Ca Un Animal Irațional " ( Sf. Vasile cel Mare )
|
||||
|
||||
![]()
Of,doamne!si ne mai miram ca se fac legile asa cum sunt?daca pe acest forum se gandeste asa,la ce hal de gandire sa ne asteptam in parlament!daca tot e liber si avortul,de ce sa nu fie si incestul?doamne iarta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci incest in primul rand este intre parinti si copii. De ce ignori acest lucru? Nici un copil nu-si da acordul la asa ceva; deci e viol. De obicei copilul e mic; s-au vazut si cazuri de incest cu copil de 3 ani! Este caz de pedofilie sau nu?!? Sper sa intelegi acum cat de grav e incestul. Am auzit si de frati, dar nu e mai putin grav faptul ca isi dau acordul. |
|
||||
|
||||
![]()
La nivelul meu de intelegere, umila si poate nu foarte bine documenatata, un ateu - o persoana care nu crede in Dumnezeu, insa nu este o persoana care merge impotriva lui Dumnezeu.
Spun asta dupa ce am vizitat site-ul tau personal. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? | georgel23c | Generalitati | 221 | 02.03.2011 19:16:20 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 13:49:37 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|