![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Raiul și iadul? Promisiune sau amenințare, funcție de interese. Aici, pe pământ, avem și una și alta, după cum știm să ni le facem. Răul? Nu ni-l face nimeni. Noi înșune ni-l facem. Nu trebuie să căutăm vinovatul în altă parte.[/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Credința? Pe mulți am auzit strigând că ni se ia credința... Credința o ai sau nu. Nu ți-o poate lua nimeni dacă o ai pentru că nimeni nu poate băga mâna în sufletul altuia.[/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Am citit stupefiată sfaturi de viață luate de la călugări și măicuțe. E firesc ca dumnealor, călugării și măicuțele, să se supună unor reguli, canoane, dar de ce aș merge eu printre oameni cu cenușă-n cap și haine lunfgi până-n pământ, nu știu?... [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Dacă ai timp, plimbă-te puțin prin forum și citește ce s-a scris... Eu, de multă ori, rămân fără replică... [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Este o predica de parintele Cleopa "Cele trei legi dupa care va judeca Dumnezeu lumea".
Olivier Clement zicea ca Domnul nostru Iisus Hristos ii asteapta pe cealalta lume pe toti. |
|
|||
|
|||
![]()
Dferenta dintre credinciosi si necredinciosi e ca primii pot primi Duhul Sfânt, Care e împaratia cerurilor. Eu cred ca Dumnezeu nu va judeca si nu va respinge pe nimeni, dar incapacitatea e a primi Duhul Sfânt si ranile provocate de pacate vor constitui chinul vesnic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu conteaza religia ci sufletul...ar fi nedrept ca un budist cu fapte bune sa se duca in Iad..
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Cat de importanti sunt ceilalti? | florin.oltean75 | Generalitati | 19 | 15.12.2012 06:36:16 |
Apostolul Toma mai curajos decat ceilalti Apostoli? | costel | Generalitati | 16 | 27.06.2012 14:00:29 |
Despre pretentiile mari pe care le avem fata de ceilalti | andrei_im | Generalitati | 12 | 29.03.2012 10:44:10 |
Dumnezeul crestin si ceilalti Dumnezei | RaduIoan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 12.10.2009 20:42:18 |
|