Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2008, 18:55:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Inseamna ca fie n-ai inteles absolut nimic din ce-am scris mai sus, fie ai inteles dar dorinta ta ca "epocala descoperire" sa fie adevarata a trecut cu buldozerul peste ratiune.

In ambele situatii e clar ca nu mai are rost sa te combat, pentru ca mi-as raci gura de pomana. Macar am incercat.

Multa sanatate.
domnule scrabble, dumneata nu cunoshti teoriile matematice shi ce se poate face pe calculator ca sa descifrezi coduri... deci e plauzibil sa fie o codificare... shi a fost dibuita.... o fi cazut ceva dosare ale mosadului in miinile cui nu trebuie...

dar dumneata ai incercat sa spulberi ceva asha ca un mit...

sincer sa fiu, n-am intzeles deloc despre ce este vorba? ca Romania este in planul diabolic al unora ca s-o distruga? poi asta se shtie de mii de ani... deci nu e nici un secret, ca doar toate imperiile au vrut sa shi-o adauge printre vistieriile lor

deci despre ce este vorba? ca n-am priceput iar interpretarile papistasheshti sau protestante sau jidoveshti nu ma intereseaza... nici ca a pupat papa pamantul acesta de o mie de ori... tot nimic nu face atat timp cat...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Slava maicii domnului patricia2006 Generalitati 6 05.07.2012 17:21:19
Romania,gradina Maicii Domnului modele Generalitati 40 03.12.2009 17:36:00
Brîul Maicii Domnului adus in Romania Iustin32 Generalitati 0 16.05.2008 12:01:12
Braul Maicii Domnului in Romania Christiana Stiri, actualitati, anunturi 3 08.05.2008 11:32:52
Acatistul MAICII DOMNULUI cristiboss56 Rugaciuni 6 08.12.2007 06:04:38