Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2008, 01:28:03
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mia frate Thudor dupa ce mi se pare mie pacatosului cred ca ar trebui sa te duci la un preot sporit si acela sa iti descopere sfatul lui Dumnezeu in legatura cu ce sa faci - daca sa continui sa stai cu sotia sau daca sa te desparti sau daca sa te duci la vreo Sfanta Manastire.
Eu nu pot sa dau un sfat caci datorita pacatelor mele celor multe sunt intunecat la minte.
Eu nu stiu parinti sporiti decat din ce-am citit din carti si nu am deschisi ochii duhovnicesti sa ii vad pe cei care sunt asa.
Dar sunt sigur ca fratii si surorile de aici de pe forum iti vor recomanda destui.

Nu trebuie sa fii disperat ci sa stii ca Dumnezeu stie toate si nu lasa de izbeliste pe nimeni caci el pe toti ii iubeste si vrea ca toti sa se mantuiasca si la cunostina Adevarului sa vina.

Si daca Dumnezeu ti-a dat aceasta incercare "Pe cine Dumnezeu iubeste pe acela il si mustra" ca adica mai pe romaneste Dumnezeu a lasat sa se intample aceasta ca sa te apropie mai mult de Dansul spre al tau folos.

Ca Dumnezeu da omului fiecaruia dupa cat poate duce spre dobandirea cununilor celor vesnice a Imparatiei sale.

Preotul la care te vei hotara sa te duci iti va transmite voia cea prea minunata a Domnului - ce este spre a lumii mantuire si spre al tau folos sa faci.

Ca te va sfatui sa te duci la manastire, ca te va sfatui sa te desparti ca te va sfatui sa traiesti in continuare cu nevasta vei vada fratia ta acolo.

Si ca sa scriu si proasta mea parere, a unui om pacatos si rau:
Nu te mai chinui sa castigi dragostea sotiei tale - iubite frate caci aceasta este lucru in desert.
Fii sigur ca te iubesc muult muult mult mai mult nenumarate alte persoane - cel mai mult te iubeste Dumnezeu Sfanta Treime - Tatal , Fiul si Sfantul Duh si aceasta iubire nu se poate spune in cuvinte omenesti , apoi Preacurata si Preasfanta Maica a Domnului , apoi Sfantul Ioan Botezatorul si toti sfintii si toti ingeri din Imparatia cea cereasca.
Ei te iubesc oricum si nu au pretentii absurde ca a ta sotie, nu se simt neglijati chiar daca tu i-ai neglija cu anii asa cum s-a simtit a ta sotie,
si te iubesc mai mult decat va putea sa o faca a ta sotie vreodata.

Domnul nostru Iisus Hristos te iubeste atat de mult incat de a sa slava s-a desertat si a luat fire de om si a luat umilinte,si palmuiri si moarte si cine stie cate alte batjocuri de la cei pe care mainile sale i-au facut.
Oare a ta sotie ce sacrificii a facut pentru tine?
Trebuie sa iubesti si fratia ta pe cine merita adica pe Bunul nostru Dumnezeu care din dragostea sa netarmurita a facut lumea si ne tine in viata,pe Preasfanta sa Maica care nu vrea sa isi ia odihna sa prea-meritata ci sta si se roaga pentru toti (normal si pentru fratia ta) si pe ceillati sfinti si ingeri.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
deznadejde si disperare ilinca20 Intamplari adevarate 108 23.08.2012 19:30:16