Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2024, 13:09:59
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Iar politica mai? Am pus si eu o intrebare legata de Paraclisul Maicii Domnului aici si nu mi-a raspuns nimeni.

Ai ca zic si eu o parere: Diana Sosoaca facea treaba buna daca era diplomata. Trebuia sa faca totul pe la spatele lor. Macar sa se prefaca ca e diplomata in fata tuturor, macar atat, chiar daca scopul ei ar fi bun. Prin comportamentul ei a dat dovada de Extremism, not for me.

George Simion: pfff...era o vreme prin 2021-2022, cand il urmaream, dar cand vad ca se comporta diferit si dupa ce a aflat multe chestii o prietena de familie care era contabila la sucursala AUR de langa Constanta, nu mai am incredere in el deloc si nici in AUR. Tot pentru ei fac, pentru interesele lor, nu ale tarii.

Elena Lasconi: mi se pare o doamna modesta asa, umila. Stiu ca tine cu SUA, dar macar e pentru familia traditionala, chiar daca fiica ei ar fi bi.

Mircea Goana: hmmm....asa si asa...nu am feeling rau, dar nici prea bun.

Ciolacu: niciodata nu voi vota asa ceva, pe cineva de la PSD :)) =))))

Legat de titlul tau, nu mi-e rusine ca sunt roman. In schimb ma apar pe net de toti rasistii din alte tari, si alte secte. cum apar Ortodoxia si laud tara noastra Romania, ca nu e ca America, si roadele urate de acolo (chiar daca acolo exista un fel de "crestinism", dar degeaba au "crestinism" acolo ca zici ca e Babilonul in SUA, sau Sodoma/Gomora, ziceti voi alte titluri).

Last edited by Adr.iu91; 12.10.2024 at 13:14:29.
Reply With Quote