![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Unii dintre cei atenți la anumite zone ale spațiului public sînt convins că au remarcat că preotul Mega Ciprian a dezvoltat o acțiune din ce în ce mai prezentă și vocală în perioada recentă, spre exemplu să zicem ultimul an de zile, unele dintre manifestări fiind legate de filmul lansat anul trecut și devenit accesibil publicului larg în acest an în Săptămâna Luminată, a Paștilui, altele fiind tot în zona mediatică, dar a emisiunilor de radio, tv, internet etc. Această discuție (pentru cine vrea să ia parte) vizează anumite abordări, poziționări, teze, construcții ideatice ale menționatului preot exprimate în special în această sferă a emisiunilor în care și-a exprimat puncte de vedere etc.
Una dintre abordări a fost la adresa unui așa-zis „episcop” sau „chiriarh” (fost la Huși) care, în ciuda faptului că nu s-a prea auzit pe la televiziuni, a fost condamnat în primă instanță la pedeapsă de câțiva ani de închisoare cu executare. Anume preotul Mega Ciprian, încurajat, nu știm de cine sau de ce, a acuzat că în cazul fostului așa-zis „episcop” de la Huși ar fi vorba despre un caz de securitate națională. (Cei de la radio-tv Gold etc. au titrat altceva, referitor la anumiți politicieni și o anumită agendă, însă totuși afirmația preotului Mega a fost alta în timpul emisiunii.) În ceea ce îl privește pe acel așa-zis „episcop”, fost sau ce-o fi, nu știu dacă este să zicem așa efectiv un caz de securitate națională, deși problematica agendei homosexualiste ar fi trebuit de mult să fie încadrată unor astfel de preocupări, însă nu pot să îmi dau seama dacă speța efectivă a acelui așa-zis „chiriarh” al BOR este propriu-zis pentru astfel de competențe. Totuși, ceea ce aș vrea să mai scot în evidență, este aceea că în spațiul public astfel de teze referitoare la riscuri la adresa securității naționale în care ar putea fi implicați așa-ziși „chiriarhi” ai BOR, au fost emise din câte știu exclusiv de mine aici pe forum (până să apară astfel de exprimări ale preotului Mega) și era mai exact vorba despre asocierea, atâta cât și cum o fi, dintre G. Simion și IPS STREZA (Liviu) Laurențiu, așa-zisul mitropolit al Sibiului și al Ardealului, cazul lui Simion fiind, în mod argumentat, unul clar de securitate națională și inclusiv ar trebui deja să fi fost și de competența celei mai înalte procuraturi a statului român, avînd în vedere argumente pe care deja le-am adus în alte dezbateri de-aici de pe forum. Anumite afirmații ale preotului Mega au fost făcute în cadrul unei discuții mai largi într-o emisiune la radio-internet a lui Gușă Cozmin (un „sudist” care se crede „ardelean” și care face în mod „bizar” propagandă „ardelenistă” și proungaristă de câțiva ani încoace (și despre care se înțelege că este prin însăși natura ei antiromânească, însă unii știm că există destui antiromâni „cu România pe tricou”)), și voi da și legături la emisiunea efectivă din data de 1 iulie a acestui an: Citat:
Legătură directă spre discuția mai largă din emisiunea respectivă, în cadrul căreia preotul Mega a vehiculat astfel de afirmații (a se asculta de la minutul 7:32 încolo): https://goldtv.ro/video/emisiune-bom...r-care-inca-n/ sau https://rumble.com/v54v1le-emisiune-...rian-mega.html Din punctul meu de vedere, avînd în vedere că preotul Mega pare „înregimentat” într-o anumită „tabără” aflată într-o anumită „competiție” politico-socială (și inclusiv cu valențe religioase), preotul respectiv în mod sigur a luat la cunoștință tezele afirmate (și inclusiv dovedite) de mine aici pe forum și a ținut, din anumite puncte de vedere să facă un soi de „contra-propagandă”, și personal am remarcat acest lucru încă de atunci, însă am observat că recent a ieșit cu noi afirmații, de „lăudare”, la adresa lui IPS Streza, ceea ce confirmă într-o anumită măsură ceea ce am remarcat încă de atunci. (De altfel, într-un mod aparent „bizar”, inclusiv Șoșoacă Diana, ulterior afirmațiilor mele despre „greșeala capitală” a lui Streza despre care am vorbit specific într-o dezbatere inițiată de mine aici pe forum, a ieșit într-o emisiune parcă la BZI și a săvîrșit tot un soi de contrapropagandă vorbind despre o zisă „greșeală capitală”, doar că era vorba despre una a lui Ciolacu, Simion fiind catalogat ulterior de „doamna Diana” doar așa ca un personaj „grobian”, în rest cică era „potențial frecventabil”...)
„În casa lui David cele înfricoșate se lucrează, că acolo e focul, care arde toată mintea cea întinată.” (din antifonul al treilea al glasului al cincilea) Last edited by David_1859; 30.01.2025 at 14:56:38. Motiv: actualizare linkuri |
|