Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2021, 19:35:42
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amiel25 Vezi mesajul
O sa ajung si acolo, toate la timpul lor, mai mult de aia m-am dus la Arsenie Boca, mi-am zis ca poate intru cumva in discutie cu cei de acolo dar toti erau ocupati cu treburile lor. Am fost la cateva biserici din zona, e greu sa faci asta in viata reala, deja am incercat cu cei apropiati si pur si simplu nu puteau si nu pot crede. Acum, nu sunt sfant, am greseli multe, dar nu beau, nu fumez, nu iau droguri, nici macar cafea, obisnuiam sa beau mult suc dar acum imi face rau.

Daca visele mele sunt de folos cuiva si ajuta la apropierea de Dumnezeu, atunci bine, daca nu, pot fi ignorate.
Pai trebuia sa te duci la Arsenie Boca si nu la cei ce erau ocupati. El te poate ajuta mai mult acum decat inainte de marea lui trecere la cele vesnice deci poti apela cu curaj la Trambita Apocaliptica nr. 3. Ai o icoana sau o poza cu sfantul Ardelului foarte mare prooroc? Te-a incercat si daca a vazut ca n-ai indraznit sa ”deranjezi” atunci nu s-a bagat cu BOCAncii in problemele tale. Sigur stie de tine daca ai fost la Prislop.

Nu te speria si nu te intrista daca nu esti luat in seama sau in serios de unii si altii, nu esti singurul caruia i se intampla astfel de lucruri paranormale, uite aici un fir de discutie lumesc pe aceasta tema ca sa-ti dai seama ca sunt foarte multi care au tot felul de visuri si sunt bantuiti de tot felul de entitati.

Sa nu cazi de la atatea vise in mandrie si necredinta nedreapta ca e mare pacat. Sti cum e zicala: pe afara-i vopsit gardul si-nlauntru leneopardul!.. stii tu pantera neagra a romanilor care la ucis pe omul cu cap de vulpe crescut dupa ce i-a fost retezat capul cel batjocuritor si plin de sarcasm negru in the clasroom.

Poate ai vazut filmul: hei tița lițachițălău!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 18.11.2021 at 19:59:47.
Reply With Quote