![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta pur ortodoxa se gaseste in Scriptura, nu cea standard, nu ma intereseaza alte concepte daca nu se confirma pur ortodox, nu standard. Din cate se pare tu gandesti ortodox numai daca scrie negru pe alb; tu "nu citesti printre randuri”. Daca Iisus s-ar fi afisat "standard"(fara sambete) n-ar mai fi inviat. Duhovnicul, dragul de el, e si el om. Nu sunt capabil sa ies din ciclul reincarnarilor, esuat sau incetinit e doar suishul dupa Hristos pe Cale. Din pacate mainile mele sunt nevrednice, degeaba au puterea. In crestinism nu mai am nevoie de nimeni ca sa ma mantuiesc, doar de mine insumi, fiindca Dumnezeu nu-Si poate retrage ajutorul Sau, intr-atat e de puternic pentru mine, cat Eu nu sunt capabil pentru mine. "Gusta viata fara regrete..." -Mergi inapoia mea,satano!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 16:51:07 |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 12:55:05 |
|